Tijdswinst dankzij Smart Till & Smart Safe

5 min.

Rentabiliteit
SuperMAG
Verhalen

“We waren op zoek naar een eenvoudiger systeem om onze kassa’s te tellen”, vertelt Philip Wellens, zaakvoerder van AD Aartselaar. “Met de Smart Tills en de Smart Safe hebben we slechts een derde van de tijd nodig om de kassa’s te maken. Met als gevolg dat we ook veel juister kunnen werken.” 

“De Smart Tills en Smart Safe draaien op het CashSpeed platform waarmee we eenvoudig online en in real time kunnen zien hoeveel geld er in de kassa zit”, legt Philip uit. “Wanneer er een kassawissel is gebeurd, kunnen we perfect zien wanneer de kassa werd afgesloten, wat de inhoud van de kassa was en wanneer een nieuwe kassierster zich heeft aangemeld.”  

We zouden sowieso opnieuw voor het systeem kiezen omdat het een eenvoudige en budgetvriendelijke oplossing is.

Philip Wellens, AD Aartselaar

“Het systeem werkt heel accuraat”, getuigt ook Michèle Daem, echtgenote van Philip. “Het grootste voordeel is dat ik alle kassa’s tegelijkertijd kan afsluiten. Het tellen gaat ook veel sneller. Ik moet alleen maar even nakijken of alles in orde is. Als  dat het geval is, ben ik op een kwartiertje klaar!” 

“De ‘Smart Till’ oplossing, of ook wel eens de zelftellende kassalade genoemd, bestaat bijna  tien jaar”, vertelt Walter Heyvaert van APG dat de Smart Tills produceert. “Naast onze succesvolle projecten bij grote internationale supermarktketens komt er de laatste jaren steeds meer interesse vanuit kleinere winkels en supermarkten. De totaaloplossing met het online platform CashSpeed, dat onze partner Moneytronic heeft uitgewerkt voor deze sector, is dan ook hét systeem waarmee we op deze markt verder willen bouwen.”  

Met een beperkte investering biedt de Smart Till, in combinatie met de Smart Safe, dé oplossing voor buurtsupers.

Ivo Wellekens, Moneytronic

 

Ivo Wellekens van Moneytronic: “We gaan altijd eerst samen met de klant kijken wat de beste oplossing is. Een cashrecycler is een dure optie die veel onderhoud vraagt. Met een beperkte investering biedt de Smart Till, in combinatie met de Smart Safe, dé oplossing voor buurtsupers. De installatie verloopt heel vlot omdat er geen aanpassingen nodig zijn aan het bestaande kassameubel.”    

Gerelateerde artikels

Sleutel mee aan de workforce managementtool van BookU
Carrefour Market Ekeren springt mee op de kar van e-commerce
Het leven zoals het is: audits in de slagerij

Actueel

“Moeten op meer aanbodgedreven manier naar arbeidsmarkt kijken”
Frankrijk wil krimpflatie aanpakken
Sleutel mee aan de workforce managementtool van BookU
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy