Voedingsspeciaalzaken

Ervaringsuitwisseling

Met het project ‘De moed om ietsje duurder te zijn’ verenigt en ondersteunt Buurtsuper.be speciaalzaken in de voeding (fruit- en groentewinkels, kaaswinkels, traiteurs en slagers, viswinkels, verswinkels etc.). We organiseren activiteiten waarbij we vooral inzetten op ervaringsuitwisseling tussen collega-zaakvoerders. We halen er ook regelmatig de expertise en raad bij van een expert ter zake. Elk jaar is er ook een Inspiratietrip in binnen- of buitenland waarbij we nieuwe en vernieuwende producten, producenten en handelszaken bezoeken. Leden van Buurtsuper.be kunnen gratis deelnemen aan de activiteiten (uitz. de Inspiratietrip). 

TIP: Nog geen lid? Kom dan een keer vrijblijvend deelnemen en ontdek de meerwaarde voor jouw zaak! 

15 ambassadeurs

Het initiatief wordt getrokken door een enthousiaste groep van 15 ambassadeurs: Caroline en Kris van Bon Appétit, Sebastien en Silke van Drankenhandel Tommelin, Julien Hazard van Julien Hazard Affineur / Fromazard, Anja Faes van Lourdon Kaas en Delicatessen, Luc ‘Vis’ Mariën, Johan Vergote van Vivobox, Reinault van Elsen Kaasambacht, Yves De Schouwer van Chocolade Myra DS, Ard en Rogier van Het Fruithuis en Myriam en Liesa van Nino Seafood en Luc Ardies van Buurtsuper.be

"Een menselijk klankbord in digitale tijden”
Team member default picture

Ook lid worden van Buurtsuper.be? Vul onderstaand formulier in en we bezorgen je meer info.

Verhalen

OR Coffee, passie voor direct trade
Beleving bij Van Eccelpoel
"Een menselijk klankbord in digitale tijden”
HACCP & Voedselveiligheid

HACCP & Voedselveiligheid

Maak gebruik van onze gratis begeleiding naar een validatie van jouw autocontrolesysteem, een jaarlijkse update van de voedselveiligheid in jouw zaak én behaal een ‘Smiley’.

Personeels- en Managementopleidingen

Personeels- en Managementopleidingen

Boek een gratis personeelsopleiding, gegeven door de experts van PMO. Dit zijn praktijkgerichte opleidingen voor winkelpersoneel en leidinggevenden.

Franchise

Franchise

Werk jij via een franchiseformule? Deze biedt een meerwaarde voor franchisegever én -nemer. Maar helaas zijn er nog vaak contractclausules die nadelig zijn voor de franchisenemer. Via onze 'Quick Scan' ontdek je de valkuilen in je contract.

Loon- en arbeidsvoorwaarden

Loon- en arbeidsvoorwaarden

Tijdens CAO-onderhandelingen verdedigt Buurtsuper.be steeds de belangen van de zelfstandige supermarkten en speciaalzaken! Hier vind je een overzicht van documenten die nodig of nuttig kunnen zijn in je personeelsbeleid.

Info & advies

Info & advies

Heb je vragen? Ons team staat klaar met gespecialiseerd advies. Via onze nieuwsbrief, het magazine SuperMAG en onze Facebookpagina inspireren we en brengen we jou als eerste op de hoogte van belangrijk nieuws uit de sector.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy