Voedingsspeciaalzaken

Heb jij de moed om ietsje duurder te zijn?

Door de stijgende concurrentie krijgen veel speciaalzaken het steeds moeilijker. Niettemin bieden zich nieuwe kansen aan! Consumenten kiezen het ene moment voor de goedkoopste prijs, maar ... op het andere moment resoluut voor de beste kwaliteit. 

En waar kies jij voor als voedingsspeciaalzaak? Stap jij mee in de ratrace voor de laagste prijs of kies je voor de meerwaardeklant die vooral kwalitatieve en lekkere producten weet te appreciëren?  

Gratis en uniek programma voor speciaalzaken

Buurtsuper.be kiest alleszins voor hippe speciaalzaken die zelf het heft in handen nemen om samen aan de toekomst te bouwen. 

Wij willen deze zaken inspireren en samenbrengen om ervaringen uit te wisselen. Samen bouwen we aan een vereniging voor professionals van diverse pluimage, maar met eenzelfde missie: geloven in de toekomst van de betere speciaalzaak! Mét concrete ledenvoordelen waarmee jij je lidgeld meteen terugverdient.
 
Geloof jij in ons verhaal? Word dan meteen lid en sluit je aan bij ons programma voor voedingsspeciaalzaken.   

Praktisch

Ben of word je lid van Buurtsuper.be, dan kan je één, meerdere of alle thema-avonden gratis bijwonen. We organiseren deze op een inspirerende winkellocatie van collega-speciaalzaken. Na een rondleiding leidt onze moderator en expert een centraal thema in en volgt een onderlinge ervaringsuitwisseling.

Maar er is meer! Want als Buurtsuper.be-lid kan je daarnaast je kiezen uit: 

  • Ofwel een persoonlijke begeleiding & jaarlijkse update m.b.t. HACCP & voedselveiligheid: onze experts nemen een pak zorgen van je over. 
  • Ofwel één van onze praktijkgerichte PMO-personeelsopleidingen die bij jou op de winkelvloer plaatsvinden op het door jouw gewenste moment (voor een overzicht van alle opleidingen zie www.pmocvba.be)

Helemaal gratis? Ja! Wanneer je de factuur van ons ontvangen hebt, vraag je de kmo-portefeuille aan (30% subsidie). De rest passen wij bij. 

Inspiratiereis

Je kan daarnaast ook deelnemen aan een inspiratiereis voor échte ‘foodies’. We bezoeken innoverende winkelconcepten en voedingsbedrijven mét een verhaal in het binnen- of buitenland. De ervaringsuitwisseling, die er spontaan ontstaat tussen de deelnemers op deze trips, zijn vaak even nuttig en boeiend als de concepten en bedrijven die we bezoeken.  

Maak je deel uit van ons project en ben je lid van Buurtsuper.be? Dan mag jij mee op deze reis én aan een zeer interessant tarief.   

Onze ambassadeurs

Het initiatief wordt getrokken door een enthousiaste groep van 15 ambassadeurs: Caroline en Kris van Bon Appétit, Sebastien en Silke van Drankenhandel Tommelin, Julien Hazard van Julien Hazard Affineur / Fromazard, Anja Faes van Lourdon Kaas en Delicatessen, Luc ‘Vis’ Mariën, Johan Vergote van Vivobox, Reinault van Elsen Kaasambacht, Yves De Schouwer van Chocolade Myra DS, Ard en Rogier van Het Fruithuis en Myriam en Liesa van Nino Seafood en Luc Ardies van Buurtsuper.be. 

Lid worden en gratis deelnemen?

Lid worden en gratis deelnemen?

Neem dan contact op via ons contactformulier of schrijf meteen € 500,94 (€ 414 excl. btw) over op  BE35 4263 1182 2137 (UNIZO-lidmaatschap incl.) en je wordt lid tot en met eind 2021.  

TIP: Nog geen lid en twijfel je nog? Kom dan een keer vrijblijvend deelnemen en ontdek de meerwaarde voor jouw zaak! 

Heb je interesse voor dit project maar zit je nog met vragen? Neem dan contact op met aurelie.camps@buurtsuper.be

Neem contact op
"Buurtsuper.be is onze steunpilaar"

Check hier de verslagen van onze thema-avonden en inspiratiereizen

Ervaringsuitwisseling over webshop en personeelsmotivatie
Inspiratiereis Gruyère
Bezoek Broodnodig en Customer journey
Livestream 'Social media voor speciaalzaken'
Aurélie Camps

Ook lid worden van Buurtsuper.be? Vul onderstaand formulier in en we bezorgen je meer info.

Verhalen

Van Kosovo tot Hasselt

De wereld in je buurtwinkel

Van Kosovo tot Hasselt

6 min.
Kraakvers en klaar voor de toekomst
Versmarkt goes digital
HACCP & Voedselveiligheid

HACCP & Voedselveiligheid

Maak gebruik van onze gratis begeleiding naar een validatie van jouw autocontrolesysteem, een jaarlijkse update van de voedselveiligheid in jouw zaak én behaal een ‘Smiley’.

Personeels- en Managementopleidingen

Personeels- en Managementopleidingen

Boek een gratis personeelsopleiding, gegeven door de experts van PMO. Dit zijn praktijkgerichte opleidingen voor winkelpersoneel en leidinggevenden.

Franchise

Franchise

Werk jij via een franchiseformule? Deze biedt een meerwaarde voor franchisegever én -nemer. Maar helaas zijn er nog vaak contractclausules die nadelig zijn voor de franchisenemer. Via onze 'Quick Scan' ontdek je de valkuilen in je contract.

Loon- en arbeidsvoorwaarden

Loon- en arbeidsvoorwaarden

Tijdens CAO-onderhandelingen verdedigt Buurtsuper.be steeds de belangen van de zelfstandige supermarkten en speciaalzaken! Hier vind je een overzicht van documenten die nodig of nuttig kunnen zijn in je personeelsbeleid.

Info & advies

Info & advies

Heb je vragen? Ons team staat klaar met gespecialiseerd advies. Via onze nieuwsbrief, het magazine SuperMAG en onze Facebookpagina inspireren we en brengen we jou als eerste op de hoogte van belangrijk nieuws uit de sector.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy