Personeels- en Managementopleidingen

Praktijkgerichte opleidingen

PMO staat voor Personeels- en Managementopleidingen in de retail, maar ook voor Praktijkgericht, Maatwerk en Origineel. Met korte, praktijkgerichte modules, die worden georganiseerd óp de winkelvloer, pakken zij het anders aan dan de klassieke opleidingsverstrekkers.

Hoe ga je om met verhoogde stress bij je personeel (als dan niet veroorzaakt door de coronacrisis), hoe creëer je meer plezier op het werk, wat is échte klantvriendelijkheid, hoe ga je om met (lastige) klanten, hoe voorkom je winkeldiefstal … Al deze thema’s en nog veel meer worden behandeld door de ervaren experts van PMO. Leden van Buurtsuper.be hebben recht op één gratis praktijkgerichte personeelsopleiding.

NIEUW: Traject voor leidinggevenden

Nieuw zijn de trajecten voor leidinggevenden. De opleiding 'Me & My Team' reikt al wie leiding geeft in de winkelsector concrete instrumenten aan om, in functie van jouw winkelsituatie en de persoonlijke competenties van jouw medewerkers, het beste uit je team te halen.

TIP: Deze opleiding komt in aanmerking voor het VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

Jouw opleiding boeken?

Jouw opleiding boeken?

Kies jouw opleiding via www.pmocvba.be of neem contact op met wendy.labie@pmocvba.be

Helemaal gratis? Ja! Je ontvangt eerst een factuur en vraagt de KMO Portefeuille aan (30% subsidie). De rest passen wij voor je bij zodat de opleiding en/of begeleiding uiteindelijk volledig gratis is.

 

Kies jouw opleiding
Corona stress-scan: "Heel goed om je verhaal eens te kunnen vertellen"
“Een coachend gesprek neemt meer tijd in beslag maar het resultaat is 10 keer beter!”
Bart Persoons
Vanessa Abbeel
Wendy Labie

Ook lid worden van Buurtsuper.be? Vul onderstaand formulier in en we bezorgen je meer info.

HACCP & Voedselveiligheid

HACCP & Voedselveiligheid

Maak gebruik van onze gratis begeleiding naar een validatie van jouw autocontrolesysteem, een jaarlijkse update van de voedselveiligheid in jouw zaak én behaal een ‘Smiley’.

Voedingsspeciaalzaken

Voedingsspeciaalzaken

Met het project ‘De moed om ietsje duurder te zijn’ verenigen en ondersteunen we speciaalzaken in de voeding.

Franchise

Franchise

Werk jij via een franchiseformule? Deze biedt een meerwaarde voor franchisegever én -nemer. Maar helaas zijn er nog vaak contractclausules die nadelig zijn voor de franchisenemer. Via onze 'Quick Scan' ontdek je de valkuilen in je contract.

Loon- en arbeidsvoorwaarden

Loon- en arbeidsvoorwaarden

Tijdens CAO-onderhandelingen verdedigt Buurtsuper.be steeds de belangen van de zelfstandige supermarkten en speciaalzaken! Hier vind je een overzicht van documenten die nodig of nuttig kunnen zijn in je personeelsbeleid.

Info & advies

Info & advies

Heb je vragen? Ons team staat klaar met gespecialiseerd advies. Via onze nieuwsbrief, het magazine SuperMAG en onze Facebookpagina inspireren we en brengen we jou als eerste op de hoogte van belangrijk nieuws uit de sector.

Verhalen

OR Coffee, passie voor direct trade
Beleving bij Van Eccelpoel
"Een menselijk klankbord in digitale tijden”

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy