Ledenvoordelen

HACCP & Voedselveiligheid

HACCP & Voedselveiligheid

Maak gebruik van onze gratis begeleiding naar een validatie van jouw autocontrolesysteem, een jaarlijkse update van de voedselveiligheid in jouw zaak én behaal een ‘Smiley’.

Personeels- en Managementopleidingen

Personeels- en Managementopleidingen

Boek een gratis personeelsopleiding, gegeven door de experts van PMO. Dit zijn praktijkgerichte opleidingen voor winkelpersoneel en leidinggevenden.

Voedingsspeciaalzaken

Voedingsspeciaalzaken

Met het project ‘De moed om ietsje duurder te zijn’ verenigen en ondersteunen we speciaalzaken in de voeding.

Franchise

Franchise

Werk jij via een franchiseformule? Deze biedt een meerwaarde voor franchisegever én -nemer. Maar helaas zijn er nog vaak contractclausules die nadelig zijn voor de franchisenemer. Via onze 'Quick Scan' ontdek je de valkuilen in je contract.

Loon- en arbeidsvoorwaarden

Loon- en arbeidsvoorwaarden

Tijdens CAO-onderhandelingen verdedigt Buurtsuper.be steeds de belangen van de zelfstandige supermarkten en speciaalzaken! Hier vind je een overzicht van documenten die nodig of nuttig kunnen zijn in je personeelsbeleid.

Info & advies

Info & advies

Heb je vragen? Ons team staat klaar met gespecialiseerd advies. Via onze nieuwsbrief, het magazine SuperMAG en onze Facebookpagina inspireren we en brengen we jou als eerste op de hoogte van belangrijk nieuws uit de sector.

Lid worden van Buurtsuper.be?

Lid worden van Buurtsuper.be?

Nog tem 31/8 kan je beroep doen op ons verlaagd ledentarief! Je betaalt slechts € 405,35 (€ 335 excl. btw) in plaats van € 490,05 (€ 405 excl. btw) voor je lidmaatschap van 2021. 

Neem contact op via ons contactformulier of schrijf meteen het juiste bedrag over via BE35 4263 1182 2137 (UNIZO-lidmaatschap incl.). 

Alles over onze ledenvoordelen

Verhalen

Sandra Konings, kampioene baton twirling
Het witte goud uit Koningshooikt
Buurtsupers met een hart voor hun buurt

Heb je een vraag? Stel ze gerust

Meer weten over ons lidmaatschap of heb je een vraag over de voordelen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand contactformulier.  

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy