HACCP & Voedselveiligheid

Gratis begeleiding

Regelmatig zijn er vanuit Europa nieuwe richtlijnen rond etikettering, allergenen, ingrediëntenvermelding … Buurtsuper.be leden hebben recht op een gratis jaarlijks bezoek van één van onze experten. Ze komen bij je langs, nemen de jongste wijzigingen door en nemen een pak werk uit jouw handen. Zij zorgen er ook voor dat jouw medewerkers helemaal mee zijn met de wetgeving en dat jouw winkel op die manier de eerstvolgende controle van het Federaal Voedselagentschap (FAVV) met glans doorstaat.

Als er toch problemen opduiken tijdens zo’n controle, dan bekijken onze experts samen met jou de situatie en nemen ze contact op met het FAVV om te bemiddelen.

Je ontvangt van ons trainingscenter PMO cvba een factuur waarmee je de Kmo-portefeuille aanvraagt. Het saldo wordt volledig door Buurtsuper.be ten laste genomen. 

Heb je nog geen Smiley?

Wist je dat investeren in een gevalideerd autocontrolesysteem een rendabele investering is? Want met een gevalideerd autocontrolesysteem betaal je slechts 1/4 van de jaarlijkse FAVV-heffing. Onze experten begeleiden jou met de nodige voorbereidingen.

Onze experts zetelen in het Raadgevend Comité van FAVV

Onze twee experts zitten aan de bron en behoeden jou voor allerhande ‘cowboy- en indianenverhalen’ die enkel maar nodeloze kosten en tijdverspilling opleveren. Bovendien nemen zij hun praktijkervaring vanuit de winkels mee naar de besprekingen in de werkgroepen van het FAVV en realiseren op die manier regelmatig versoepelingen voor kmo’s.

Extra gratis opleiding ‘Etikettering’

Sluit geen dure consultancy contracten meer af ...

... en laat je snel en correct informeren door onafhankelijke experts die ervoor zorgen dat je met minimale inspanningen een maximaal hygiëneresultaat bereikt! 

Veronique Bert
Ann Wayenberg
Lid worden van Buurtsuper.be?

Lid worden van Buurtsuper.be?

Contacteer info@buurtsuper.be of schrijf meteen je Buurtsuper.be (incl. UNIZO) lidgeld over op BE35 4263 1182 2137: 

Supermarkten: € 499 (€ 603,79 incl. btw) 
Speciaalzaken: € 459 (€ 555,39 incl. btw)

Let op: Ben je reeds UNIZO-lid? Dan betaal je enkel voor het Buurtsuper.be supplement: 

Supermarkten: € 240 (€ 290,40 incl. btw)
Speciaalzaken: € 200 (€ 242,00 incl. btw)

Neem contact op
Voedingsspeciaalzaken

Voedingsspeciaalzaken

Met het project ‘De moed om ietsje duurder te zijn’ verenigen en ondersteunen we speciaalzaken in de voeding.

Personeels- en Managementopleidingen

Personeels- en Managementopleidingen

Boek een gratis personeelsopleiding, gegeven door de experts van PMO. Dit zijn praktijkgerichte opleidingen voor winkelpersoneel en leidinggevenden.

Loon- en arbeidsvoorwaarden

Loon- en arbeidsvoorwaarden

Tijdens CAO-onderhandelingen verdedigt Buurtsuper.be steeds de belangen van de zelfstandige supermarkten en speciaalzaken! Hier vind je een overzicht van documenten die nodig of nuttig kunnen zijn in je personeelsbeleid.

Franchise

Franchise

Werk jij via een franchiseformule? Deze biedt een meerwaarde voor franchisegever én -nemer. Maar helaas zijn er nog vaak contractclausules die nadelig zijn voor de franchisenemer. Via onze 'Quick Scan' ontdek je de valkuilen in je contract.

Info & advies

Info & advies

Heb je vragen? Ons team staat klaar met gespecialiseerd advies. Via onze nieuwsbrief, het magazine SuperMAG en onze Facebookpagina inspireren we en brengen we jou als eerste op de hoogte van belangrijk nieuws uit de sector.

Andere voordelen

Andere voordelen

Buurtsuper.be sluit regelmatig partnerships met bedrijven, adviseurs en leveranciers die een toegevoegde waarde voor jouw onderneming kunnen betekenen. Check deze hier!

Nog vragen over ons lidmaatschap? Vul onderstaand formulier in en we bezorgen je meer info.

Verhalen

30 jaar innovatie in retailpresentatie
Een plaatselijk aanbod brengt leven in je winkel
Bijverdienen wordt blijverdienen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy