HACCP & Voedselveiligheid

Gratis begeleiding

Leden van Buurtsuper.be kunnen zich gratis laten begeleiden in hun HACCP & Voedselveiligheid. Maak een afspraak met één van onze adviseurs voedselveiligheid. Zij komt bij je langs, bespreekt samen de infrastructuur van je verkoop-en werkruimtes, de huidige werkmethodes en noodzakelijke administratie. Daarna maakt de adviseur een verslag op met de (eventueel) op te nemen punten. Vaak volstaat een minimale investering om jouw zaak en werkwijze helemaal klaar te zetten voor een audit en validatie! 

Wist je dat investeren in eengevalideerd autocontrolesysteem een gegarandeerde rendabele investering is? Want met een gevalideerd autocontrolesysteem betaal je slechts 1/4 van de jaarlijkse FAVV-heffing. 

"Fijn om weten dat we altijd bij iemand terecht kunnen"
Veronique Bert
Ann Wayenberg

Ook lid worden van Buurtsuper.be? Vul onderstaand formulier in en we bezorgen je meer info.

Verhalen

Rechtstreeks van bij de boer
Met plezier aan het werk!
Plezier in Spar Denderwindeke
Personeels- en Managementopleidingen

Personeels- en Managementopleidingen

Boek een gratis personeelsopleiding, gegeven door de experts van PMO. Dit zijn praktijkgerichte opleidingen voor winkelpersoneel en leidinggevenden.

Voedingsspeciaalzaken

Voedingsspeciaalzaken

Met het project ‘De moed om ietsje duurder te zijn’ verenigen en ondersteunen we speciaalzaken in de voeding.

Franchise

Franchise

Werk jij via een franchiseformule? Deze biedt een meerwaarde voor franchisegever én -nemer. Maar helaas zijn er nog vaak contractclausules die nadelig zijn voor de franchisenemer. Via onze 'Quick Scan' ontdek je de valkuilen in je contract.

Loon- en arbeidsvoorwaarden

Loon- en arbeidsvoorwaarden

Tijdens CAO-onderhandelingen verdedigt Buurtsuper.be steeds de belangen van de zelfstandige supermarkten en speciaalzaken! Hier vind je een overzicht van documenten die nodig of nuttig kunnen zijn in je personeelsbeleid.

Info & advies

Info & advies

Heb je vragen? Ons team staat klaar met gespecialiseerd advies. Via onze nieuwsbrief, het magazine SuperMAG en onze Facebookpagina inspireren we en brengen we jou als eerste op de hoogte van belangrijk nieuws uit de sector.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy