Nieuws

Paaseieren bestellen

Online te bestellen

Paaseieren bestellen

1 min.

Zelfstandige supermarkten zullen dit jaar geen paaseieren meer verkopen! Klanten kunnen hun paaseitjes wel nog online bestellen en thuis laten leveren via www.buurtsuper.be/paaseierenbestellen.

Buurtsuper.be begeleidt franchisenemers bij overname

128 Delhaize-winkels

Buurtsuper.be begeleidt franchisenemers bij overname

4 min.

Buurtsuper.be heeft, naar aanleiding van de verkoop van 128 Delhaize-winkels, een extern expertenteam aangesteld dat kandidaat-overnemers desgewenst zal adviseren en begeleiden op sociaal, juridisch en financieel vlak tijdens de onderhandelingen met de centrale. Lees hier ons persbericht hierover!

Crashed Glass

Jupiler

Crashed Glass

2 min.

Meer dan 1 op 3 Belgen geeft toe dat ze in 2022 met de auto reden onder invloed van alcohol. Onder het motto “Wanneer je nog moet rijden, drink dan Jupiler 0,0%. Auto’s kunnen een tweede leven krijgen, mensen niet”, lanceert Jupiler glazen die gemaakt zijn uit ruiten van autowrakken van alcoholgerelateerde ongevallen.

InSPARatie

Het nieuwe magazine van SPAR

InSPARatie

2 min.

Nieuw in de winkelrekken van supermarktketen SPAR: een gratis magazine boordevol inspiratie: van smakelijke recepten & boeiende reportages tot een blik in de interne keuken van SPAR.

Anoniem aanwervingsproces leidt tot succesvolle rekrutering

Open-minded-hiring

Anoniem aanwervingsproces leidt tot succesvolle rekrutering

4 min.

Om bedrijven te tonen hoeveel gemotiveerde en geschikte medewerkers er wél nog beschikbaar zijn, hanteert Accent open-minded-hiring, voor al zijn klanten. De werkgever ontmoet de kandidaten met een beperkte voorkennis van de persoonlijke gegevens. Die aanpak kreeg eerst vorm bij de interne rekrutering van Accent en blijkt te werken.

‘Zelfstandige werkgevers minderwaardige werkgevers? 1,16 miljoen Belgen kunnen niet verkeerd zitten'
De lusten voor Delhaize, de lasten voor zelfstandigen?

Voor u gelezen

De lusten voor Delhaize, de lasten voor zelfstandigen?

2 min.

In een artikel in De Standaard lezen we dat supermarktgroep Delhaize zegt kandidaat-kopers te hebben voor alle eigen 128 supermarkten die ze wil verkopen. Dat lijkt optimistisch, want het is niet omdat iemand interesse toont, dat het tot een transactie komt. lees het artikel hier.

Ministers lanceren nieuw alcoholplan

Strengere en meer waarschuwende boodschap

Ministers lanceren nieuw alcoholplan

2 min.

Gisterochtend hebben de federale en alle deelstaatregeringen samen een nieuw alcoholplan goedgekeurd. Eén van de opvallendste beslissingen: de alombekende educatieve slogan “Ons vakmanschap drink je met verstand” gaat op de schop en wordt vervangen door een strengere, maar vooral meer waarschuwende boodschap. Zo lazen we op Belga.

Buurtsuper.be waarschuwt zelfstandigen die extra verkeersboete kregen van 509 euro

“Wie terugbetaald wil worden moet snel actie ondernemen”

Buurtsuper.be waarschuwt zelfstandigen die extra verkeersboete kregen van 509 euro

3 min.

Vorig jaar kregen heel wat ondernemers die een verkeersboete al hadden betaald, een extra boete van 509 euro omdat ze vergeten waren de chauffeur te identificeren. Buurtsuper.be waarschuwt dat de betwisting voor die boete bij het parket nog maar een beperkte tijd ontvankelijk is.

De perfecte puzzel van Spar Lier

Met dank aan de medewerkers

De perfecte puzzel van Spar Lier

4 min.

Steven Stouten en Tim Anthonis hebben al drie Spar-winkels onder hun hoede, in Schriek, Kessel en de nieuwste parel op de kroon: Lier. En er zijn plannen voor winkels in Kessel Station en Wiekevorst. Die laatste zal de deuren in juni openen. Of het altijd hun plan was om zo te groeien? We vroegen het aan de immer sympathieke zaakvoerders en kregen een verrassend antwoord.

Productnieuws Winkelopeningen Energie Belangenbehartiging Superbuurt

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy