Over Buurtsuper.be

Buurtsuper.be is de UNIZO-organisatie van speciaalzaken en zelfstandige supermarkten aangesloten bij Ahold Delhaize (AD, Proxy, Shop & Go en Albert Heijn), Alvo, Carrefour (Market en Express), Spar-Colruyt Group (Spar) en Lambrechts (Spar Express). Wij verdedigen hun collectieve belangen, inspireren en ontzorgen hen via een aangepast aanbod van individuele diensten en adviezen.

Waarom? Omdat de buurtsuper met eigen kapitaal en op eigen risico onderneemt en in zijn lokale gemeenschap voor tewerkstelling zorgt, het verenigingsleven ondersteunt en een échte ontmoetingsplaats is. Buurtsupermarkten hebben bovendien een veel kleinere ecologische voetafdruk. Ze zijn immers vlot bereikbaarheid te voet of met de fiets en hebben een uitgebreid aanbod van lekkere lokale producten en traditionele streekproducten.

Onze missie, visie en waarden

Onze missie
Buurtsuper.be is de UNIZO-organisatie van speciaalzaken en zelfstandige supermarkten aangesloten bij Ahold Delhaize, Alvo, Carrefour, Spar-Colruyt Group en Lambrechts. Wij verdedigen hun collectieve belangen, inspireren en ontzorgen hen door een aangepast aanbod van individuele diensten en adviezen.

Onze waarden
Ons team wil, met dezelfde drive en volharding als onze leden, ondernemen. Wij vertolken de stem van de buurtsuper altijd en overal en op constructieve wijze. Wij kennen onze leden persoonlijk en zijn maximaal beschikbaar voor hen.

Onze visie
Buurtsuper.be ijvert voor een toekomst waarin zowel het economisch als het maatschappelijk belang van de buurtsuper door iedereen erkend en gewaardeerd wordt.

Raad van Bestuur

Een groep van enthousiaste en ervaren zelfstandige supermarktondernemers komen regelmatig samen om de strategie en toekomst van Buurtsuper.be te bespreken.

Raad van bestuur Buurtsuper.be

Boven vlnr: Frédéric Van Hoecke, Frederic Van Landeghem, Kris Borloo, Luc Ardies, Guy Van de Poel en Wout Minnen
Midden vlrn: Gert Schrooten, Dirk Claeys, Bert Martens, Nicholas Vergeylen en Christophe De Laet
Onder vlnr: Peter Van Londersele, Annick Van de Steene Franky Van Hoyweghen en Werner Verhoeven
Ontbreken op de foto: Kristof Merckx, Wim Verstraeten, Steven Willems, Carl Vanhove, Olivier De Mol, Sophie Delobelle, Jan Peeters en Luc Stevens

Lid worden van Buurtsuper.be?

Lid worden van Buurtsuper.be?

Neem contact op via ons contactformulier of schrijf meteen € 500,94 (€ 414 excl. btw) over op BE35 4263 1182 2137 (UNIZO-lidmaatschap incl.) en je bent lid tot en met eind 2022

Alles over onze ledenvoordelen

Ons team

Luc Ardies
Aurélie Camps
Veronique Bert
Ann Wayenberg
Yannick Muls
Marie-Louise Camerman
Hestia Perkisas
Nele Schoofs
Bart Persoons
Vanessa Abbeel
Milan Chevrolet
Wendy Labie
Chiel Sterckx
Isolde Delanghe

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy