Magazine

Boekenplank

cover-supermag-oktober2020-hr.png
Cover 3/2020
Cover 2/2020
Cover 1/2020
Cover 6/2019
5/2019
Cover 4/2019
Cover 3/2019
Cover 2/2019
coverfeb19-nl.jpg

Het magazine

Het vernieuwde SuperMAG is het best gelezen en meest gewaardeerde magazine voor en door de zelfstandige uitbaters van supermarkt- en voedingsspeciaalzaken. Waar onze website vooral actueel nieuws brengt, vind je in ons SuperMAG inspiratie en meer diepgang en achtergrondinformatie. Lees de online versies via de boekenplank hierboven. Veel leesplezier! ​

Het SuperMAG is het best gelezen en meest gewaardeerde magazine voor en door de zelfstandige uitbaters van supermarkt- en voedingsspeciaalzaken.

Onafhankelijk marktonderzoekbureau Marketing Development

Adverteren?

We zijn klaar voor de toekomst dankzij een volledige restyling van onze website en magazine. Buurtsuper.be is de ideale brug naar de zelfstandige voedingshandel. Vertellen we binnenkort ook uw verhaal?

Meer weten?

Meer weten?

Heeft u interesse in een commerciële samenwerking met Buurtsuper.be? Dat kan! In ons magazine en op www.buurtsuper.be heeft ieder recht op zijn uniek en eigenzinnig verhaal. Om te vertellen en te delen. We zoeken altijd naar de beste oplossing om uw verhaal te brengen. Een video, redactionele bijdrage en/of online campagne? We denken graag met u mee.  

Neem contact op met Yannick Muls, Accountmanager Partnerships via yannick.muls@buurtsuper.be of gsm 0476 78 30 12 en word corporate partner of adverteerder bij Buurtsuper.be

Vertel mijn verhaal!
Yannick Muls
Nele Schoofs

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy