Specialty Food Europe 2024

2 min.

Events

De eerste editie van de vakbeurs 'Specialty Food Europe 2024' voor Premium, Gift-  en Fine Food zal plaatsvinden in RAI Amsterdam op 5 en 6 november 2024. Deze nieuwe vakbeurs zal parallel lopen met de 12e editie van 'Free From Food', Europa's toonaangevende vakbeurs voor gezonde voeding.

Specialty Food Europe is de nieuwe vakbeurs rond Premium, Gift- en Delicatessen voeding voor inkopers en eigenaars van delishops, gift shops, gespecialiseerde retail, traiteurs, luxe slagers, bakkers, patisserie en de luxe airport tax free food outlets in Nederland, België en de rest van Europa.

Waar Free From Food zich richt op voeding met een Gezonde en Allergenen vrije claim, Vegan, Biologisch en Plantaardig voor mainstream retail, richt Specialty Food Europe zich op juist op non-Free From met Premium, Gift Food en luxe verpakte voeding voor het Specialty en Premium Retail kanaal.

"We hebben ervoor gekozen om Specialty Food Europe dit jaar samen te laten plaatsvinden met de Free From Food Show om het ROI van onze exposanten en bezoekers verder te optimaliseren," aldus Chris Gottschalk, Director Marketing & Sales van organisator Expo Business Communications (EBC), in een verklaring. "De Free From Food Show is dé vakbeurs voor mensen die de diverse wereld van gezonde en voedzame voedingsmiddelen van vandaag willen ontdekken. Deze Specialty Food uitbreiding zal het evenement, de algehele ervaring en ROI van alle deelnemers verrijken en verhogen."

Meer info via: www.specialtyfoodeurope.com en www.freefromfoodexpo.com

Gerelateerde artikels

Netwerkavond speciaalzaken bij Alfa Fish
Investeren in werkbaar werk loont
"Loslaten om de belangrijkere dingen steviger vast te pakken"

Actueel

Netwerkavond speciaalzaken bij Alfa Fish
Verkoop Parkwind duwt jaarwinst Colruyt boven miljard euro
Nieuwe Alvo ‘Waasmarkt’ zet in op lokaal en vers
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy