Nieuw Delhaize gerecht van sterrenchef Sergio Herman


Productnieuws

Gehaktballetjes met feta en specerijen, een saus op basis van Vedett IPA en stoemp van bloemkool en boerenkool (kale): dit is het jongste Delhaize-greecht. De combinatie van een oeroud gerecht met de twist van Sergio Herman geeft deze creatie een unieke smaak, geheel in lijn met de huidige tendens rond bistronomie. De maaltijd ligt in de winkels van Delhaize en zal 5,69 euro kosten.

Gerelateerde artikels

Mimolettekaas op z’n Vlaams
Tout Bien Rouge nu ook bij Delhaize
Nieuw: Ricola-bonbon met honing

Actueel

Stap voor stap naar meer plantaardige voeding met halfhalf
VDAB Jobbeurs Verkoop & Horeca
Daarom ben ik lid

Kurt Van Turnhout, Alvo Supermarkt Nagels

Daarom ben ik lid

2 min.
cover-van-supermag-feb2024-hr.jpg

Super
MAG 1

SuperMAG nr. 1
Februari 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy