Lactosevrije mozzarella en feta van Dilea Zero Lactose®


Productnieuws

De Mozzarella Dilea Zero Lactose®, met de echte smaak van koemelk, heeft een zachte, romige textuur en hartige smaak. Ze is licht verteerbaar en kan geserveerd worden als een koud voorgerecht met een paar schijfjes tomaat en fijne olijfolie. Maar ze kan natuurlijk ook gebruikt worden om salades of warme gerechten meer smaak te geven. De bolvormige kaas komt in verpakkingen van 125 g en zal in de supermarkt beschikbaar zijn in de loop van april aan een adviesprijs van 1,95 €.

Naast de Mozzarella, lanceert Dilea Zero Lactose® ook een Feta gemaakt van geiten- en schapenmelk. De Feta Dilea Zero Lactose® is een B.O.B. product (Beschermde Oorsprongsbenaming), dus 100% Grieks. Het is ideaal om een gratin of pasta mee op smaak te brengen, groenten of aperitiefhapjes te vullen en salades extra karakter te geven. Deze stevige plak Feta (150 g) zal – in vacuüm verpakking – beschikbaar zijn in de supermarkt in de loop van april aan een adviesprijs van 2,99 €

Gerelateerde artikels

"De nobele kunst van het kaasmaken"
Aardappel blijft nummer  één
Hybride producten: minder vlees, meer groenten

Actueel

Video: Oliver Maertens, teler van sluitkolen
Supermarkt zet incassobureau in
De juiste motivatie als brandstof voor je medewerkers
cover-van-supermag-okt25-hr.jpg

Super
MAG 4

SuperMAG nr. 4
Oktober 2025

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • PMO, partner in Personeel- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy