Vind de ideale bijverdiener in enkele klikken

3 min.

SuperMAG
Personeel
Verhalen

Tina Servotte, zaakvoerder van Carrefour Market Lokeren, weet waarom ze met NOWJOBS werkt. Het digitale uitzendplatform zorgt ervoor dat retailers in enkele klikken een flexibele poule kunnen opbouwen en beheren. “Vandaag zou ik niet meer zonder NOWJOBS kunnen, maar in het begin twijfelde ik om de samenwerking met het traditionele uitzendkantoor los te laten.” Tina legt uit hoe ze de overstap maakte en waarom ze NOWJOBS niet meer kan missen.

Tina kwam met het digitale uitzendplatform in contact via Accent Jobs, het zusterbedrijf van NOWJOBS. “Oorspronkelijk hielpen ze me bij het inschakelen van jobstudenten en weekendwerkers. Wanneer ik een jobstudent vond, verliep de inschrijving en administratie via Accent. Ook als ik nieuwe bijverdieners zocht, gingen zij op zoek."

"Toen Accent me voorstelde om naar NOWJOBS over te schakelen, had ik mijn twijfels. Ik had toch al een uitzendbureau? Na enkele gesprekken stemde ik in, want NOWJOBS zou alles vlotter doen verlopen.”

Tijd en werk bespaard

Tina startte in februari 2023. “Heel eerlijk? In het begin vreesde ik dat ik meer werk zou hebben dan vroeger. Ik dacht dat ik nieuwe vacatures zou moeten aanmaken voor dezelfde functie, lange cv’s zou moeten checken en sollicitatiegesprekken zou moeten afnemen. Het tegendeel was waar!"

"Ik kan vacatures voor dezelfde functie eenvoudig opslaan en hergebruiken. Per vacature krijg ik gemiddeld vijftien reacties, en dat binnen het half uur. Die reacties kan ik bovendien snel screenen: in het profiel van elke sollicitant zie ik onder andere hun eerdere werkervaring, reviews van vorige werkgevers en hoeveel de sollicitant mij ongeveer zal kosten.” Zo kan Tina vlot bijverdieners inschakelen. 

Werkgevers zoals Tina kunnen hun favoriete bijverdiener zelf selecteren en een contractvoorstel sturen, maar ze kunnen er ook voor kiezen om het screeningsproces aan NOWJOBS over te laten. “Met Direct Contract selecteren wij bijverdieners die aan jouw vacaturevoorwaarden voldoen”, zegt Tuyen Pham, marketingmanager bij NOWJOBS.

“Wanneer jij een Direct Contract-vacature plaatst in de app, stuurt ons team een contractvoorstel naar de beste bijverdiener. Zonder dat jij extra betaalt.” Welke keuze je als werkgever ook maakt, de administratie kun je aan NOWJOBS overlaten: van Dimona-aangifte tot uitbetaling. 

Tina Servotte, zaakvoerder van Carrefour Market Lokeren

In het begin vreesde ik dat ik meer werk zou hebben dan vroeger. Het tegendeel was waar!

Tina Servotte, zaakvoerder van Carrefour Market Lokeren

Een planning op maat

De kracht van NOWJOBS ligt in de combinatie van betrouwbaarheid, snelheid en gebruiksgemak. Ook complexe planningen opstellen wordt eenvoudiger. Tina heeft, in het anderhalf jaar dat ze via NOWJOBS flexi-jobbers en studenten zocht, al 50 mensen gevonden en aan het werk gezet.

“Doordat bijverdieners in de app hun kalender invullen, heb ik een perfect overzicht van hun beschikbaarheden. Als ik mijn planning maak, kan ik makkelijk zien wie op welke dagen kan werken.” 

Het geeft Tina ook het inzicht om efficiënt met de uren van haar vaste medewerkers te schuiven. “Er is minder gedoe over vrije dagen. Vandaag willen steeds meer mensen tijd voor zichzelf, hun familie, vrienden en hobby’s. Als je het allemaal op voorhand vastlegt, is iedereen voorbereid en gemotiveerd.” Zo kan Tina inspelen op belangrijke arbeidstrends, terwijl bijverdieners zich vol energie blijven inzetten. 

Een groot deel van de flexi-jobbers is ouder dan 50 jaar. Zij zorgen vaak voor een leuke sfeer en brengen maturiteit naar de werkvloer.

Tuyen Pham, marketingmanager bij NOWJOBS

Een veelzijdig team

De beste bijverdiener is een gemotiveerde bijverdiener. De NOWJOBS-app is daarom niet alleen gericht op studenten, maar op iedereen die wil werken naast studies, vaste job of pensioen. “Een groot deel van de flexi-jobbers is ouder dan 50 jaar”, vertelt Tuyen. “Zij zorgen vaak voor een leuke sfeer en brengen maturiteit naar de werkvloer.”

Werkgevers die hun vaste ploeg ondersteunen met leergierige jobstuden-ten, energieke bijverdieners en ervaren flexi’s die gepensioneerd zijn, kunnen dus rekenen op een divers team.

Tina weet alvast dat ze de juiste keuze heeft gemaakt. “Verschillende bijverdieners die ik via NOWJOBS leerde kennen, behoren nu tot mijn ‘Favorieten’, mijn vaste poule van flexibele werknemers in de app. Ik kan dus altijd een beroep doen op een ploeg van betrouwbare bijverdieners.” Tina is, samen met ruim 23.000 andere werkgevers, zeker dat ze snel de juiste hulp vindt op het juiste moment.

Over NOWJOBS

Ruim 23.000 bedrijven bouwen dankzij  NOWJOBS digitaal een flexibele poule op. Hoe?

 • In de NOWJOBS-databank staan 500.000 jobstudenten, flexi-jobbers en bijverdieners voor jouw winkel in de rij.
 • Via de app vind je vlot nieuwe bijverdieners, maar je schrijft ook makkelijk je eigen medewerkers in.
 • De app en het webplatform zijn 24/7 beschikbaar en het NOWJOBS-team staat na de uren en tijdens de feestdagen klaar om je te helpen.
 • NOWJOBS is 100% digitaal en neemt al het papierwerk uit jouw handen.
 • Je betaalt pas na de shift: registreren en vacatures plaatsen zijn helemaal gratis.
 • Van Dimona-aangifte tot uitbetaling: alles is 100% wettelijk in orde.
 • Koppel NOWJOBS met de planningstool van bookU. Zo bewaar je het overzicht van al je medewerkers én vind je nieuwe werkkrachten in één tool.
Ook snel en digitaal studenten, flexi’s en bijverdieners vinden?

Ook snel en digitaal studenten, flexi’s en bijverdieners vinden?

Dat doe je via NOWJOBS, hét 100% digitale uitzendplatform. Jij plaatst de vacature, zij regelen het papierwerk. Zo bouw je in no time een flexibele poule van bijverdieners op.  

Check www.nowjobs.be of registreer je via onderstaande link.

Registreer je nu

Gerelateerde artikels

Mooie combinatie van digitalisering én beleving
Een sportieve zomer met Stoffels Tomaten
Cruciale rol voor franchisers in thuislevering

Actueel

Mooie combinatie van digitalisering én beleving
AllesMAG, niets moet!

Vakantiepocket bij het SuperMAG

AllesMAG, niets moet!

2 min.
Commerciële groepen moeten ten laatste 1/4/25 contracten aanpassen
schermafbeelding-2024-06-18-om-07-45-36.png

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2024

Ledenvoordelen

 • HACCP & Voedselveiligheid
 • Voedingsspeciaalzaken
 • Personeels- en Managementopleidingen
 • Loon- en arbeidsvoorwaarden
 • Franchise
 • Info & advies
 • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy