Pak eens uit met een ingepakte tomaat

3 min.

SuperMAG
Trots op die van ons
Productnieuws

Stoffels Tomaten kweekt, verpakt én verhandelt smaaktomaten van een onberispelijke kwaliteit. Op zoek naar tomaten met een unieke smaak, geteeld met respect voor de natuur én origineel verpakt? Dan ben je bij Stoffels aan  het juiste adres.

Voor de winkelier die iets wil aanbieden wat niet meteen bij de grotere retailspelers te vinden is, hebben we een specifiek gamma uitgewerkt.

Voor de winkelier die iets wil aanbieden wat niet meteen bij de grotere retailspelers te vinden is, hebben we een specifiek gamma uitgewerkt.

Naast het telen van tomaten, ontwikkelt het Stoffels-team ook innovatieve verpakkingen en winkelconcepten waarmee ze inspelen op de noden van de winkelier. Al jaren zijn ze trouwe partner van de grotere retailspelers in België, maar meer en meer richten ze hun pijlen op de buurtsuper en de groentespeciaalzaken.

“We merken duidelijk een groeiend enthousiasme voor onze producten bij deze afnemers”, zeggen Paul en Petra Stoffels, zaakvoerders van Stoffels Tomaten. Niet verwonderlijk, gezien het uitgebreide en weldoordachte gamma aan tomaten en tomatenverpakkingen waarmee deze tomaten-specialist uitpakt. “Voor elk winkelprofiel is er wel een match met één of meerdere van onze producten”, verzekert Petra.

“We houden graag rekening met de specifieke noden en wensen van de kleinere retail- en groentewinkels. Die houdt er bijvoorbeeld van om zijn klanten iets aan te bieden wat niet meteen bij de grotere retailspelers te vinden is. Daarom hebben we een gamma dat specifiek voor deze doelgroep is uitgewerkt”, zegt Petra.

De Toma’muse wordt geleverd met een heerlijke Toma’rinade. Tien minuten in de oven en je hebt een heerlijk kant­en­klaar gerecht.

De Toma’muse wordt geleverd met een heerlijke Toma’rinade. Tien minuten in de oven en je hebt een heerlijk kant­en­klaar gerecht.

Toma’mix en Toma’muse

“Een mooi voorbeeld hiervan is de aantrekkelijke Toma’mix, een tomatenweelde van 1 kg tomatenvariëteiten die alleen bij Stoffels geteeld worden. Alleen al het zien van de verpakking doet kopen”, vervolgt Petra. Een meegeleverde staalkaart geeft meer uitleg over de soorten.

De culinaire meerwaardezoeker heeft zich al enthousiast getoond over de Toma’muse, een tomatenvariëteit die dankzij zijn structuur en smaakeigenschappen ideaal is om te gebruiken in de oven of op de grill. “De Toma’muse wordt geleverd met een heerlijke Toma’rinade. Deze kan over de tomaten gestreken worden. Tien minuten in de oven en je hebt een heerlijk en kant-en-klaar gerecht."

"In de zomermaanden is de Toma’muse ook beschikbaar in een gemakkelijke aluminium ovenschaal. Heel wat slagers bieden dit aan als vegetarisch alternatief voor op de BBQ.”

Ondertussen is de Toma’muse-familie uitgebreid met enkele kleurrijke varianten waarmee je echt verleiden kan”, knipoogt Petra. “De buurtwinkel is voor Stoffels alleszins een bondgenoot geworden. Eén die we heel graag voorzien van unieke tomatenconcepten en waar het verhaal van Stoffels met veel enthousiasme verteld wordt.”   

Meer weten?

Meer weten?

Maak je graag kennis met het volledige gamma, wil je meer weten over de plasticvrije verpakkingen of wil je een display in de winkel? Het Stoffels-team helpt je graag verder met al je vragen. 

Neem contact op via sales@stoffels-tomaten.be of vul het contactformulier in op de site van Stoffels Tomaten

Neem contact op

Gerelateerde artikels

Op de koffie met ...

Nele, onze media coördinator

Op de koffie met ...

3 min.
Tout Bien Pils van Average Rob
Deel onze verborgen camera video’s

Actueel

Digitalisering & impact op de winkelmedewerker (5)
Ontslagbrief moet dag eerder op de post
Kempense nuchterheid en en Nederlandse precisie
cover-supermag-juni-2022-hr-zonder-paskruisen.jpg

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2022

Ledenvoordelen

 • HACCP & Voedselveiligheid
 • Voedingsspeciaalzaken
 • Personeels- en Managementopleidingen
 • Loon- en arbeidsvoorwaarden
 • Franchise
 • Info & advies
 • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy