Gondella helpt winkel heropbouwen na brand

3 min.

Verhalen
SuperMAG

Na een verwoestende brand van haar Carrefour Market in Brugge vindt Michèle Verbrugge snel de moed om haar winkel vanaf nul op te bouwen. Winkelinrichter Gondella staat haar bij met raad en daad.

Op vrijdag 13 oktober 2023 slaat het noodlot toe. De Carrefour Market in Brugge Sint-Jozef van Michèle Verbrugge brandt volledig uit. De oorzaak? Een kortsluiting door een van de koelkasten. Een maand na de brand sterft haar zwaar zieke vader Paul. Michèle – die ook een winkel in Ruddervoorde uitbaat – staat er alleen voor. Toch is stoppen nooit een optie geweest. “De winkel is mijn thuis. Ik ken de mensen uit de buurt al meer dan veertig jaar”, vertelt ze. 
“Bovendien zag ik de nieuwe zaak als een nieuwe start en eerbetoon aan mijn papa.” 

Glen Wullaert, salesmanager Gondella

Dankzij een recente overname, brengen wij onze kennis over winkelinrichtingen samen met die van een totaalinrichter en schrijnwerkerij. Dat is vrij uniek op de markt.

Glen Wullaert, salesmanager Gondella

Pronkstuk

De nieuwe winkel moest in ieder geval een ordelijke en kwalitatieve winkel worden met duurzame meubels en producten. Bij de vorige renovatie van haar winkel – nog maar een zevental jaar geleden – werkte ze samen met Gondella. Die samenwerking verliep erg vlot dus kijkt ze opnieuw richting het interieurbedrijf. Als ze het nieuwe broodmeubel van Gondella ziet, is ze meteen verkocht. “Een echte eyecatcher”, vertelt ze trots. “Ik was bovendien de eerste in België om het nieuwe broodmeubel te installeren.” 

“Dat broodmeubel is inderdaad ons pronkstuk”, bevestigt Glen Wullaert, salesmanager bij Gondella. “Een mooi, ergonomisch en kwalitatief hoogstaand meubel. Met innovatieve opties zoals een stofzuigersysteem en een koelmodule voor patisserie.” 

Ook de strakke metalen rekken en mooie houten groentemeubels bestelt Michèle bij Gondella. Waarmee de interieurspecialist het verschil maakt? “Met ons ruime productaanbod, de snelheid en betrouwbaarheid waarmee we werken en de kwaliteit die we bieden”, antwoordt Glen. “Maar nog belangrijker is onze service: we staan klanten bij in de design-, productie- én installatiefase. Dankzij een recente overname, brengen wij onze kennis over winkelinrichtingen samen met die van een totaal-inrichter en schrijnwerkerij. Dat is vrij uniek op de markt.” 

Volledige ontzorging

Gondella is bovendien meer dan metalen winkelrekken. “Displays op maat, onthaalmeubels, afwerkingen in verschillende materialen, en zelfs volledige ateliers … Alles kan. Gondella wil winkeluitbaters volledig ontzorgen op het vlak van winkelinrichting. En dat gaat ver. We denken graag mee voor een slimme inrichting die erg lang meegaat én je rentabiliteit verhoogt”, besluit Glen. 

De winkel van Michèle heropende de deuren op 8 mei 2024. Het is een mooie, open buurtsuper. Goed georganiseerd en netjes tot in de puntjes. Net zoals Michèle gehoopt had. “Waar ik vooral blij om ben? Dat al mijn medewerkers zijn gebleven. Sommige zijn ondertussen op pensioen maar werken hier nu nog als flexi-jobber. Er zijn ook veel praktische verbeteringen waar ik echt gelukkig van word”, vertelt Michèle trots. 

Gerelateerde artikels

Mooie combinatie van digitalisering én beleving
Een sportieve zomer met Stoffels Tomaten
Cruciale rol voor franchisers in thuislevering

Actueel

Mooie combinatie van digitalisering én beleving
AllesMAG, niets moet!

Vakantiepocket bij het SuperMAG

AllesMAG, niets moet!

2 min.
Commerciële groepen moeten ten laatste 1/4/25 contracten aanpassen
schermafbeelding-2024-06-18-om-07-45-36.png

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy