100% gerust dankzij Nowjobs

3 min.

Personeel
Verhalen
SuperMAG

Al meer dan 20.000 bedrijven vertrouwen op NOWJOBS om jobstudenten, flexi-jobbers of bijverdieners voor hun winkel te vinden. En alle administratie? Ook dat regelt NOWJOBS. We gingen langs bij tevreden NOWJOBS-klant Maarten Krieckemans. “Hét voordeel van NOWJOBS? Je kunt erop vertrouwen dat alles in orde is.”

Maarten Krieckemans is zaakvoerder van AD Delhaize Boortmeerbeek en Berlaar. Daarnaast beheert hij ook een feestzalencomplex. Toen Accent – het uitzend- en selectiebedrijf dat NOWJOBS in 2017 lanceerde – de app kwam voorstellen, was hij meteen enthousiast.

 “Als je de jobstudenten van nu vergelijkt met de studenten van tien of twaalf jaar geleden, dan zie je dat die groep enorm veranderd is. Onze communicatiestijl is gewoon niet meer afgestemd op de jongere generatie. Het is een uitdaging om hen te bereiken. Via de NOWJOBS-app slagen we er wel in om efficiënt met hen te communiceren. Vroeger moesten wij onze planningen vier, vijf keer terug vastnemen en aanpassen. Die tijd is gelukkig voorbij.”

Planningstool

Maarten gebruikt de NOWJOBS-app in de eerste plaats als een planningstool. Toen hij de app begon te gebruiken, zette hij eerst zijn poule van jobstudenten in de app over. Dit kan heel gemakkelijker door een QR-code in de app te laten scannen. Later volgden de flexi-jobbers.

“90 à 95% van de tijd gebruiken we NOWJOBS om onze eigen flexi-jobbers en studenten in te plannen.” Voor zijn supermarkt moet Maarten zelden zelf op zoek naar nieuwe jobstudenten of flexi-jobbers, maar voor zijn feestzalencomplex is die nood er wel. Daar gebruikt hij NOWJOBS om vlot extra medewerkers te vinden. “Het voordeel is dat je last minute een vacature kan plaatsen om een plotse afwezigheid of onvoorziene drukte op te vangen, of om een flexibele poule op te bouwen.”

Maarten Krieckemans, zaakvoerder AD Delhaize Boortmeerbeek en Berlaar

Het voordeel is dat je last minute een vacature kan plaatsen om een plotse afwezigheid of onvoorziene drukte op te vangen, of om een flexibele poule op te bouwen.

Maarten Krieckemans, zaakvoerder AD Delhaize Boortmeerbeek en Berlaar

Wettelijk 100% in orde

Welk soort vacature je ook plaatst en welke bijverdiener je ook inplant, NOWJOBS neemt alle administratie op zich. De applicatie ontzorgt volledig en maakt dat alles 100% wettelijk in orde is.

“Daarnaast is het een heel gebruiksvriendelijke tool. We werken zowel met het webplatform als met de app. Het webplatform gebruiken we vooral tijdens de openingsuren van de winkel. Op die momenten is ook het NOWJOBS-team makkelijk bereikbaar. De app is 24/7 beschikbaar. Dat geeft ons de nodige flexibiliteit om in te grijpen bij onvoorziene omstandigheden. Zelfs na de uren vanuit mijn zetel.”

Gemoedsrust

Dat NOWJOBS alle expertise in huis heeft, is ook een grote meerwaarde. “Uiteindelijk zijn zij als HR-partner altijd op de hoogte van de laatste evoluties op het vlak van sociale wetgeving en dergelijke. Als er ooit sociale inspectie komt, kunnen we erop vertrouwen dat we met alles in orde zijn. NOWJOBS zorgt gewoon voor 100% gemoedsrust”, besluit Maarten.

Dankzij de samenwerking met NOWJOBS en planningstool bookU maak je ook voor grotere poules overzichtelijke werkroosters op. Voor complexe planningen met meer dan 20 medewerkers kan je vanuit bookU een NOWJOBS-vacature plaatsen. De sollicitaties zie je vervolgens in je bookU-app binnenkomen, zodat je meteen de meest geschikte bijverdieners kunt inplannen.

Waarom werken AD Boortmeerbeek en 20.000 andere bedrijven met NOWJOBS?

 • In de NOWJOBS-databank staan 500.000 jobstudenten, flexi-jobbers en bijverdieners voor jouw winkel in de rij.
 • Via de app vind je vlot nieuwe bijverdieners, maar je schrijft ook makkelijk je eigen medewerkers in.
 • De app en het webplatform zijn 24/7 beschikbaar en het NOWJOBS-team staat ook na de uren en tijdens de feestdagen klaar om je te helpen.
 • NOWJOBS is 100% digitaal en neemt al het papierwerk uit jouw handen.
 • Je betaalt pas na de shift: registreren en vacatures plaatsen zijn helemaal gratis.
 • Van Dimona-aangifte tot uitbetaling: alles is 100% wettelijk in orde.
 • Koppel NOWJOBS met de planningstool van bookU om het overzicht te bewaren van al je medewerkers én nieuwe medewerkers te vinden in één tool. Lees er hier meer over! 
Snel en digitaal studenten, flexi’s en bijverdieners vinden?

Snel en digitaal studenten, flexi’s en bijverdieners vinden?

Dat doe je via NOWJOBS, hét 100% digitale uitzendplatform. Jij plaatst de vacature, wij regelen het papierwerk. Zo bouw je in no time een flexibele poule van bijverdieners op.

Check www.nowjobs.be of registreer je via onderstaande link! 

Registreer je hier

Gerelateerde artikels

Sarah Torrekens, onze officemanager
SPI brengt duurzame draagbaarheid naar retail
“Consumenten verwachten méér dan een aantrekkelijke winkelomgeving”

Actueel

Complimentendag 2024

Deel jij je ‘Buurtsuper van het jaar’ complimenten nog?

Complimentendag 2024

3 min.
Hoe is het gesteld met de zelfstandige buurtsuper?
Teken geen franchisecontract zonder professioneel advies!
cover-van-supermag-feb2024-hr.jpg

Super
MAG 1

SuperMAG nr. 1
Februari 2024

Ledenvoordelen

 • HACCP & Voedselveiligheid
 • Voedingsspeciaalzaken
 • Personeels- en Managementopleidingen
 • Loon- en arbeidsvoorwaarden
 • Franchise
 • Info & advies
 • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy