Week van het kalfsvlees

2 min.

Trots op die van ons
Speciaalzaak
Productnieuws

Van een snelle weekdagmaaltijd tot een verfijnd diner, kalfsvlees is een veelzijdige speler in de keuken. Van 20 tot en met 26 oktober 2025 zet VLAM deze lekkernij in de kijker tijdens de Week van het kalfsvlees.

Tijdens deze week inspireren we de consument om te genieten van kalfsvlees en moedigen we hem aan om hierbij voor lokaal geproduceerd vlees te kiezen. Want we mogen terecht trots zijn op ons sappig, mals en kwaliteitsvol kalfsvlees, geproduceerd door lokale vakmensen! 

Profiteer met jouw zaak mee van deze gratis aandacht!

Waarom kalfsvlees van bij ons? 

Kalfsvlees kent heel wat variatie, van stoofpotje tot kalfslapje. Kies je hierbij voor vlees van bij ons, dan trek je bovendien de lokale kaart: je klant is steeds vaker op zoek naar producten van Belgische oorsprong, omwille van de smaak, kwaliteit en veiligheid, de beperkte voedselkilometers én het ondersteunen van de lokale economie. Je klant zal deze actie dus zeker weten te appreciëren. Succes! 

Hoe meeddoen?

  • Organiseer tijdens deze week een smakelijke actie in jouw winkel en laat het weten aan je klanten op social media.
  • Download hieronder de mooie affiche om in je winkel te hangen en extra aandacht te geven aan het smakelijk kalfsvlees in jouw zaak. 

Gerelateerde artikels

Video: Oliver Maertens, teler van sluitkolen
Wanneer innovatie in de genen zit
"De nobele kunst van het kaasmaken"

Actueel

Video: Oliver Maertens, teler van sluitkolen
Supermarkt zet incassobureau in
De juiste motivatie als brandstof voor je medewerkers
cover-van-supermag-okt25-hr.jpg

Super
MAG 4

SuperMAG nr. 4
Oktober 2025

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • PMO, partner in Personeel- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy