Vroeg uit de veren voor jouw bakkerijafdeling

4 min.

SuperMAG
Productnieuws

Bij Croustico zijn ze elke dag vroeg uit de veren om van jouw bakkerijafdeling het warme hart van je winkel te maken. We spraken met Brand & Concept manager Jelle Quirynen en Category manager Vincent Opsomer over de nieuwigheden in hun assortiment én serviceconcept.

“Onze persoonlijke aanpak waarbij onze coaches over het hele land onze klanten bezoeken, blijft cruciaal om samen met hen elke dag opnieuw een vers en kwalitatief verhaal te schrijven”, begint Jelle Quirynen. Croustico weet dat aanwerven en opleiding van goed personeel een uitdaging is. Daarom verzorgt het opfriscursussen en trainingen voor nieuwe teams.

“Na een bijzonder intense periode blijven we onze klanten ondersteunen met producten,  hardware, communicatiemateriaal en advies om van hun bakkerij het kloppend hart van hun winkel te maken.”

Jelle Quirynen

Onze persoonlijke aanpak waarbij onze coaches over het hele land onze klanten bezoeken, blijft cruciaal

Jelle Quirynen

Nieuw in het gamma

“We hebben de voorbije maanden geen moment stilgezeten en zijn dan ook trots om een hele reeks nieuwe ‘sweet treats’ te voor  te stellen”, vervolgt Vincent Opsomer.

“Het assortiment American sweets breidt gevoelig uit, met een bijzondere nieuwigheid: we hebben American cookies gecombineerd  met de smaken van Twix, M&M’s en Snickers. De cookies worden ter plaatse afgebakken met een kraakvers koekje als resultaat.”

Ook met de donuts werd geïnnoveerd, dat leidde tot een kleurige, nieuwe Pinky Doony’s donut met aardbeien smaak en een felle Blue Doony met een coating van bosbessen.

"Daarnaast merken we toch ook een vraag naar een aanvullend voorverpakt assortiment. Daarom lanceerden we mono-porties cakes én My Doony’s donuts, beiden in duurzame flowpack-verpakkingen.” 

Ultraverse producten, gebakken in de winkel zelf, blijven uiteraard het uithangbord van Croustico. “Het klassieke worstenbroodje blijft dan wel met stip het populairst, dit jaar zetten we er een nieuwkomer naast: een bladerdeegsnack met merguez worst en een sausje van cayennepeper en groenten. Een pittige snack, echt uit de Noord-Afrikaanse keuken!”

Met de empanada haalt Croustico dan weer een Zuid-Amerikaanse klassieker naar de winkels. “Dit korstdeeg gevuld met pittig rundsvlees is een verrassende, hartige snack die ook inspeelt op de nieuwsgierigheid naar inter nationale smaken.”

Ook het bestaande assortiment verliest het team van Croustico niet uit het oog. “Onze baguette campagne is onlangs volledig vernieuwd. We creëerden een authentiek stokbrood met zuurdesem, mooie insnijdingen en een natuurlijke, volle smaak.” 

Vers op maat van jouw winkel

“We krijgen steeds vaker de vraag van onze klanten om nog een extra versbeleving bovenop de klassieke bakkerij afdeling aan te bieden.  Het ideale antwoord daarop is een combinatie van die afdeling met een broodjeshoek, waar je ter plaatse vers belegde broodjes kan kopen. Bij Croustico denken we dergelijke concepten altijd samen met de klant uit, op maat van zijn of haar winkel en de specifieke regio. Met een verrassend assortiment als resultaat.”    

Gerelateerde artikels

Op de koffie met ...

Nele, onze media coördinator

Op de koffie met ...

3 min.
Tout Bien Pils van Average Rob
Passie voor multicolor

Drie kleuren in een hap

Passie voor multicolor

4 min.

Actueel

Digitalisering & impact op de winkelmedewerker (5)
Ontslagbrief moet dag eerder op de post
Kempense nuchterheid en en Nederlandse precisie
cover-supermag-juni-2022-hr-zonder-paskruisen.jpg

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2022

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy