Van soep tot dessert: vers, artisanaal én lekker

5 min.

Productnieuws
SuperMAG

De meest vernieuwende distribiteur zijn van lekkere verse voeding, dat is de ambitie van Fermette Food Group. Met hun assortiment  Dyne schotelen ze hun klanten een compleet en gevarieerd gamma  van kant-en-klaargerechten voor. Altijd lekker, vers en artisanaal. 

“Steeds meer verlangt de consument naar tijd voor zichzelf. Ons gamma ready-to eatmaaltijden is het ideale antwoord hierop. De gerechten zijn van topkwaliteit, vers en gezond”, vertelt Gert Verhoestraete, marketingmanager van Fermette Food Group. 

Het hoogkwalitatieve Dyne-assortiment bestaat uit aperitiefhapjes, soepen, dagschotels en desserts. “De continue hoogstaande artisanale kwaliteit maakt Dyne zo speciaal. We zijn écht uniek op  dat niveau”, vervolgt Gert. “Bijzonder is ook de zogenaamde ‘white glove delivery’. De magazijniers en chauffeurs van Fermette Food Group zijn opgeleid om de producten feilloos aan te leveren bij onze klanten. Omdat de producten op stock staan kunnen we A voor B aanleveren. Dat is een groot voordeel.”

Elke schotel ziet er bovendien piekfijn uit. “Al onze producten zijn ‘handmade’. Het verschil zit niet enkel in de smaak of de versheid, maar zeker ook in de afwerking. Een lust voor het oog.” 

Deze buurtsupers én hun klanten zijn alvast verknocht aan het Dyne-assortiment. 

Het assortiment is misschien iets duurder, je krijgt er wel restaurantkwaliteit voor terug.

Els Bruneel, AD Delhaize Aarschot

Els Bruneel van AD Delhaize Aarschot verkoopt Dyne al een drietal jaren: “De kwaliteit is heel hoog. We merken écht een verschil met andere kant-en-klaarmaaltijden. De gerechten zijn ook altijd mooi gepresenteerd. Het assortiment is misschien iets duurder, je krijgt er wel restaurant-kwaliteit voor terug.”

Gemiddeld verkoopt Els 250 à 300 gerechten per week. En dat aantal groeit nog steeds. “Vorig jaar hebben we de winkel volledig vernieuwd en een aparte koeltoog van 2,5 meter ingebouwd, speciaal voor het Dyne assortiment.” 

De reacties van de klanten zijn zeer positief. Dat merk je ook aan de verkoop.

Sébastien Peene, Spar Koksijde-Bad

Ook Sébastien en Baptiste Peene van Spar Koksijde-Bad bieden sinds vorig jaar Dyne aan. “De reacties van de klanten zijn zeer positief”, vertelt Sebastiaan. “Dat merk je ook aan  de verkoop. We hebben het ideale doelpubliek: iets oudere mensen die kiezen voor kwaliteit. De klanten appreciëren ook het ruime en gevarieerde assortiment met bijvoorbeeld asperges in het voorjaar en wildgerechten in het najaar.”

Ook over de samenwerking met Fermette is hij zeer te spreken: “We hebben drie bestelmomenten in een week en dat verloopt heel vlot.” 

De maaltijden nodigen uit om te kopen.

Sven Bonaers, Carrefour market Reet

Sven Bonaers van de Carrefour market in Reet is tevreden over de samenwerking met Fermette: “We waren op zoek naar kwaliteit en kunnen dankzij Dyne een topassortiment aanbieden. De maaltijden nodigen uit om te kopen. Naast de traditionele gerechten bieden we ook de barbecuegerechten van specialist Burning Butchers aan. Deze zijn traag gegaard op de smoke- en grill-BBQ. Met de FitMeal-maaltijden van Delphine Steelandt beschikken we over een gamma fijn uitgebalanceerde maaltijden.”

Fermette heeft altijd alle Dyne-gerechten op stock en dat bevalt hem ook. “We bestellen de gerechten op dag één om ze op dag twee al te ontvangen, zonder verlies aan t.h.t.-datum.” 

Vraag je stalen op!

Vraag je stalen op!

Met Dyne geniet je van een compleet en gevarieerd assortiment aan kant-en-klaar-gerechten. Van soep tot dessert. Altijd lekker, vers en artisanaal. Dankzij de beste ingrediënten en pure afwerking zijn de gerechten een sensatie voor je smaakpapillen. 

Neem vandaag nog contact op met Dyne voor meer info of een staalaanvraag info@dyne-food.be of tel. 059/80 47 47

Blader hier door de folder

Gerelateerde artikels

Zeg niet zo maar tomaat tegen een Stoffels tomaat
Rendez-Vous 0,0

Alcoholvrij bier

Rendez-Vous 0,0

1 min.
Muurschildering in Gent en Ukkel

Actueel

Zeg niet zo maar tomaat tegen een Stoffels tomaat
En daar komt de ecoscore!
Buurtwinkels bezorgd over prijsstijgingen
cover-supermag-okt-2021-hr.jpg

Super
MAG 4

SuperMAG nr. 4
Oktober 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy