SuperMAG april

3 min.

SuperMAG

Binnenkort is hij er weer: ons SuperMAG. We geven hier alvast een overzicht van de inspirerende artikels en leuke verhalen die je kan ontdekken. Geen zin om te wachten tot het magazine bij jou in de bus valt? Klik dan door op de link hieronder en blader alvast door de online versie.  

SuperMAG april 2022

Voor ons coververhaal trokken we naar Lede waar Filip Sabbe en Anneke Van Kerrebroeck al 30 jaar bouwen aan hun AD Delhaize. 

Ons testpanel proefde de nieuwe Natuurboterwafel van Jules Destrooper die een laagje pure Belgische chocolade kreeg. We kozen dit koekje vol overtuiging als attentie voor het ‘Weekend van de klant’! 

We gingen op de koffie met Wendy, dé collega bij uitstek die je veel geld kan helpen besparen. Wist je dat ons social media jaartraject op volle toeren draait? Getuige is de succesvolle pyjamadag-actie! 

Myriam Van Hooff van Nino Seafood is groot geworden met mosselen. Hoe dat zit? Dat vertelt ze ons trots, samen met man Dirk en zoon Robbe. 

Dat onze winkelmedewerkers barsten van het talent wisten wij al lang. Maar als er ergens een getalenteerde striptekenaar werkt, dan laten we die toch gewoon een strip voor ons tekenen!? 

Zet je schouders onder duaal leren. Dat is het advies dat Rosette Leijs van Proxy Berchem jou graag geeft. 

In het Dossier ‘Trots op die van ons’ komen enkele leuke Belgische merken aan bod, zoals Stoffels Tomaten, de gemberdrankjes van Gili en Pauwels Sauzen. We maken een leuke zijsprong naar een partner die je helpt om creatieve lokale marketingacties op te zetten, Local Loyalty.  

De boeren die we bezochten zijn de innovatieve aardappelteler Gert Gille van Hoeveverkoop Gille in Haacht en een van de weinige mini-komkommertelers, Peter Leenaarts van ‘t Gijsbemdenhof in Malle.

We gingen ons culinaire hartje ophalen in de nieuwe Croustico broodjeshoek van Spar Spalbeek en bij de Zwitserse kazen van Slagerij Burms. 

Zolang ze zich kunnen herinneren werkt het team van Spar Bokrijk samen met Belux-Mondial, specialist in specialist in etiketten, papierrollen en verpakkingsfolies voor de foodretail. Waarom? Dat ontdek je in het magazine. 

An Luyckfasseel van Proxy Buizingen is een ‘Waste Warrior’ bij Too Good to Go en helpt zo voedselverspilling tegen te gaan. Philip Van den Abbeele van Ekowinkel in Lebbeke is na zijn uren manager van de U14 van de Dendermonde Rugby Club. En Kristof Merckx van Spar Mechelen heeft een poëtisch kantje … 

Ontdek het allemaal in ons nieuwe magazine! 

Oh, ja! Bij het magazine zit ook een flyer met info over een project van Mooimakers. Ze komen je persoonlijk helpen met het vermijden van zwerfvuil én beter sorteren. Een aanrader! 

Gerelateerde artikels

Groot geworden met mosselen
Op de koffie met Wendy

Office manager van PMO

Op de koffie met Wendy

3 min.
Consument wil saus van de frituur

Actueel

Groot geworden met mosselen
Aantal internetwinkels op 2 jaar met helft gestegen
Op de koffie met Wendy

Office manager van PMO

Op de koffie met Wendy

3 min.
cover-van-supermag-april-2022-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2022

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy