Handsfree leveringskast van Slagerij Rondou

3 min.

Coronacrisis
Speciaalzaak

Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is dat het coronavirus overgedragen wordt via voeding, zijn er toch consumenten die een vorm van voorzichtigheid hebben ontwikkeld ten aanzien van onverpakte voeding. Daarom wordt er in het project COOVIRH gezocht naar maatregelen (verpakking, meubilair, desinfectie enz.) om ondernemers in de voedingsindustrie, retail en horeca te ondersteunen in het aanbieden van onverpakte voeding.

Drie maatregelen werden in detail onderzocht samen met ondernemers en consumenten: een handsfree zelfbedieningskast, een handsfree leveringskast en een Coronatafel. 

Bij Slagerij Rondou werken ze al sinds voor de coronacrisis met een handsfree leveringskast. We gingen ze mee uittesten! 

Download de praktijkgids!

Download de praktijkgids!

Zie jij nog steeds klanten die liever geen onverpakte voeding meer kopen? Of ben je op zoek naar duurzame(re) verpakkingen voor voeding? Of meubelsystemen, desinfectiesystemen of innovatieve concepten om onverpakte voeding op een coronaveiligere manier aan te bieden? 

Deze nieuwe praktijkgids kan je hierbij helpen. Je vindt er allerlei maatregelen uit binnen- en buitenland die een antwoord op bovenstaande vragen bieden. 

 

Vraag je praktijkgids hier aan

Gerelateerde artikels

Rob The Gourmets’ Market levert via Deliveroo
Hoe onverpakte voeding veilig aanbieden?
Onverpakte voeding verkopen

Actueel

Regels rond coronapremies zijn vastgesteld
Einde 2021 eerste zelfstandige Jumbo franchisewinkel
111 miljoen euro voor lastenverlaging lage lonen en werkgeversbijdragen
SuperMAG juni 2021

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy