Vandaag, woensdag 4 mei, opende de nieuwe Proxy Delhaize Westkerke haar deuren voor de klanten. Tom Jacobs is de zelfstandige uitbater van dienst.
Het nieuwe Proxy-winkelconcept wordt vooral gekenmerkt door ruime gangpaden, sfeervolle verlichting, warm kleurgebruik en een aanbod dat gemak resoluut centraal wil stellen. En hier is dat niet anders.
In de bakkerij-afdeling worden de hele dag door ter plaatse vers brood en koeken afgebakken. "Daar zijn we echt trots op", zegt de zelfstandige uitbater. "Het brood wordt meermaals per dag ter plaatse gebakken waardoor we dus altijd supervers brood kunnen aanbieden, zelfs ’s avonds."
In de afdeling beenhouwerij van Buurtslagers vindt de klant een ruim assortiment van vers vlees en charcuterie. In de vis rayon vind je de diverse soorten vis en zeevruchten. Op de wijnafdeling vindt de klant zijn weg tussen de wijnen uit alle hoeken van de wereld. Elke maand wordt hier de wijnselectie vernieuwd om de klant te blijven inspireren. In de afdeling Fruit & Groenten vindt de klant een groot aanbod van kwaliteitsfruit en dagverse groenten.
Enkele cijfers
- 12 medewerkers
- 880 m² verkoopoppervlakte
- 9500 producten
- 5 kassa’s