Pauwels Sauzen brengt smaak tijdens het BBQ-seizoen

3 min.

SuperMAG
Productnieuws

Bij Pauwels Sauzen zitten ze niet stil. Met een goed gevuld boodschappenlijstje en een sterk marketingplan trekt Pauwels richting de  supermarkt. Koen Torfs, Marketing Director bij Pauwels Sauzen, legt uit hoe het jongste sauzenmerk in de retail zich voorbereidt op een smakelijk BBQ-seizoen.

Mooie eerste stappen

Nadat Pauwels Sauzen in 2021 de eerste stappen zette richting de supermarkt onder eigen merknaam, vinden de sauzen meer en meer hun weg naar het rayon. Zo slaagt Pauwels Sauzen erin om meerdere belangrijke retailers te overtuigen om meer sauzen op te nemen in het gamma.

“Wij bieden onze klanten vernieuwende sauzen aan die zich onderscheiden door smaak, structuur en de geanimeerde verpakking”, vertelt Koen. De cijfers onderbouwen dat de sauzen gesmaakt worden, maar ook online wordt er actief gezocht naar de sauzen van Pauwels. Zo bevestigde onderzoek dat Pauwels Sauzen het sausmerk is waarnaar het meest online gezocht werd afgelopen jaar. Ook de store locator, een online hulpmiddel om het dichtstbijzijnde winkelpunt terug te vinden, gebruikt de consument veelvuldig."

We organiseren tastings in winkels en zetten inspirerende activeringsacties op.

We organiseren tastings in winkels en zetten inspirerende activeringsacties op.

Optimale samenwerking

In de aanloop naar het BBQ-seizoen zet Pauwels Sauzen stevig in op ondersteunende acties om hun naamsbekendheid verder te vergroten. Zo zal het merk te horen en te zien zijn op radio en TV en gaat het bedrijf een optimale samenwerking aan met de buurtsuper en supermarkt. “We organiseren tastings in winkels en zetten een inspirerende activeringsactie met POS-materiaal op”, gaat Koen verder.

Daarnaast zorgt Pauwels Sauzen voor extra online ondersteuning bij promo’s, terwijl een digitale campagne en smaakvolle content op sociale media voor inspiratie moeten zorgen. De consument zal het merk online geregeld tegenkomen. Zo doet de sauzenfabrikant een beroep op acht bekende influencers die de sauzen van Pauwels bij hun volgers onder de aandacht brengen. Er zijn ook een aantal BV’s en koks tussen de trouwe fans die regelmatig hun voorkeur uitspreken over de onderscheidende structuur en smaak van Pauwels Sauzen.

De consument zal het merk ook vaker in het straatbeeld tegenkomen met billboards van 20 m² en posters en digitale schermen rond de supermarkt. “De aanwezigheid van onze sauzen zorgt ervoor dat mensen in contact komen met Pauwels Sauzen en in de winkel eerder onze sauzen in het winkelmandje leggen”, besluit Koen.

Nieuw in het assortiment

Recent voegde Pauwels Sauzen een nieuwe smaak toe aan het assortiment: Citroenmayonaise. Het is een volle, romige mayonaise met een frisse toets van citroen. De saus verrast met een bijkomend zuurtje van limoen. Deze saus is dan ook de ideale smaakmaker bij een slaatje, de wekelijkse portie friet en dat lekkere visgerecht.

Kortom, Pauwels Sauzen blijft verder bouwen aan haar merk. Aan het enthousiasme van de consument te horen, verwacht de sauzenfabrikant dit jaar een mooie groei. Pauwels Sauzen is dan ook vastberaden om te blijven investeren in het merk en zal in de komende periode nieuwe verpakkingen en smaken introduceren. Het staat dan ook vast dat de sauzen voor de nodige dynamiek en kleur zullen zorgen in het rayon. 

Gerelateerde artikels

Sarah Torrekens, onze officemanager
SPI brengt duurzame draagbaarheid naar retail
Grootste snoeptaart ter wereld

Ameel Candy World trakteert voor 25-jarig bestaan

Grootste snoeptaart ter wereld

2 min.

Actueel

Complimentendag 2024

Deel jij je ‘Buurtsuper van het jaar’ complimenten nog?

Complimentendag 2024

3 min.
Hoe is het gesteld met de zelfstandige buurtsuper?
Teken geen franchisecontract zonder professioneel advies!
cover-van-supermag-feb2024-hr.jpg

Super
MAG 1

SuperMAG nr. 1
Februari 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy