Op de koffie met Aurélie

3 min.

SuperMAG

Officemanager Aurélie vult haar werkdagen op dit moment nog - voor ze van start gaat als arbeidsmarktconsulent - met de ledenadministratie. “Ik hou bij wie zijn lidgeld betaald heeft, stuur een factuur en breng alles administratief in orde. Ik herinner onze leden er ook aan dat ze recht hebben op een gratis personeelsopleiding op de werkvloer, gegeven door ons opleidingscentrum PMO.” 

Aurélie zorgt er ook voor dat onze leden een bezoek krijgen van algemeen directeur Luc Ardies. “Zeker voor de nieuwe leden is het belangrijk dat ze eens iemand van Buurtsuper.be in levenden lijve zien. Om helemaal mee te zijn met wat wij allemaal doen, zorg ik er ook voor dat ze onze nieuwsbrief en magazine ontvangen.”

“Ik herinner onze leden  eraan dat ze recht hebben op  een gratis personeelsopleiding. Dat is een mooi voordeel!”

“Ik herinner onze leden eraan dat ze recht hebben op een gratis personeelsopleiding. Dat is een mooi voordeel!”

Daarnaast is ze onze eerstelijnshulp voor leden. “Als er vragen zijn, komen die vaak bij mij terecht. Ik speel ze dan zo snel mogelijk door aan een collega-expert. Heb je onze franchisegids of de gids voedselveiligheid nodig? Dan stuur ik die meteen op.” En alsof dat nog niet alles is, loop je Aurélie ook tegen het lijf op de evenementen die we organiseren. 

Kende ze de retailsector toen ze vijf en half jaar geleden voor Buurtsuper.be kwam werken? “Neen, ik dacht eerst dat ik gewoon voor UNIZO kwam solliciteren (lacht). Maar dat bleek dan Buurtsuper.be te zijn. Toen ik na het sollicitatiegesprek naar huis reed en Luc Ardies zo gepassioneerd had horen vertellen over de organisatie, dacht ik: ‘Nice, daar wil ik voor werken!’. En zo geschiedde. 

Omdat Aurélie op zoek was naar een nieuwe uitdaging, zal ze binnenkort langsgaan bij onze leden als arbeidsmarktconsulent.

Wat ze het leukste vindt aan haar job? Daar hoeft Aurélie niet lang over na te denken. “Nieuwe leden aansluiten! In het begin een hele uitdaging, maar dat ging na verloop van tijd steeds beter. Het geeft me nu nog altijd een boost als ik iemand overtuig om lid te worden. Ik moet ook toegeven dat de leden van Buurtsuper.be echt heel toffe mensen zijn. Ze bekijken de dingen vaak positief. We krijgen veel waardering als we iemand hebben kunnen helpen.” 

Omdat Aurélie op zoek was naar een nieuwe uitdaging, zal ze binnenkort langsgaan bij onze leden als arbeidsmarktconsulent. “Als sectorconsulent zal ik werkgevers in de retail informeren over duaal leren en het ‘mentorship’. Ik vertel hen ook over alle modaliteiten en financiële voordelen ervan. Een nieuw project waar ik me heel graag voor inzet!" 

Word jij onze nieuwe Aurélie?

Word jij onze nieuwe Aurélie?

Ons (Buurtsuper.be en Mode Unie) team bestaat uit 14 fantastische collega’s die hun job met hart en ziel uitoefenen. Dit team is echter niet compleet zonder jou! 

We zoeken een nieuwe collega die ons fulltime kan bijstaan in de organisatie van het secretariaat en back office. Ben jij onze missing link? Solliciteer dan asap! 

Check de vacature hier

Gerelateerde artikels

Traditionele streekproducten
Op de fiets voor buurtsupers en speciaalzaken
Vroeg uit de veren voor jouw bakkerijafdeling

Actueel

Voortaan slechts één test
Traditionele streekproducten
Op de fiets voor buurtsupers en speciaalzaken
cover-supermag-okt-2021-hr.jpg

Super
MAG 4

SuperMAG nr. 4
Oktober 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy