Daarom ben ik lid

2 min.

SuperMAG

Supermarkt Nagels in Kontich-Kazerne maakt deel uit van de Alvo-groep. Zaakvoerder Kurt Van Turnhout weet niet zeker hoelang ze al lid zijn van Buurtsuper.be. “In ieder geval al een ruime tijd", vertelde hij ons. 

"Ik denk dat mijn collega’s  bij Alvo dit al in een vroege fase van onze supermarkt hebben aanbevolen. Zij waren altijd tevreden over de ondersteuning die Buurtsuper.be  biedt, zowel op collectief vlak met de belangen verdediging als op individueel niveau met de advies- en dienstverlening”, vervolgt Kurt. 

Kurt liet PMO al een aantal opleidingen voor zijn personeel organiseren. “Maar ik moet toegeven dat ik eigenlijk veel te weinig gebruikmaak van dat voordeel. Alvast een puntje waar ik in 2024 zal proberen aan te werken”, voegt hij er glimlachend aan toe.

“In 2024 ga ik meer gebruikmaken van de opleidingen. Zeker omdat ze op de werkvloer en tijdens de openingsuren worden georganiseerd.”

“Zeker omdat die opleidingen op de werkvloer en tijdens de openingsuren georganiseerd worden. En, dankzij de steun van het Sociaal Fonds en andere Vlaamse steunmaatregelen, altijd aan erg interessante voorwaarden.”

Zou hij het Buurtsuper.be-lidmaatschap aanraden aan een collega-ondernemer? “Zeker weten! Lid zijn van Buurtsuper.be is een must als je een zelfstandige supermarktuitbater bent. Aan het hele Buurtsuper.be-team kan ik alleen maar zeggen: doe zo verder!”

Maak gebruik van je ledenvoordelen!

Ben je ook lid van Buurtsuper.be? Boek dan zeker je gratis praktijkgerichte PMO-personeelsopleiding bij jou op de werkvloer. Of laat onze experts langskomen voor een persoonlijke begeleiding en complete update op het vlak van HACCP & Voedselveiligheid.

Zo verdien jij je lidgeld meteen terug. 

Wist je trouwens dat je als Buurtsuper.be-lid automatisch ook lid bent van UNIZO? Zo  kun je dus ook meteen een beroep doen op alle voordelen van het UNIZO-lidmaatschap.

Meer over ons lidmaatschap

Gerelateerde artikels

Sleutel mee aan de workforce managementtool van BookU
Carrefour Market Ekeren springt mee op de kar van e-commerce
De juiste reflex

Lekker van bij ons

De juiste reflex

2 min.

Actueel

“Moeten op meer aanbodgedreven manier naar arbeidsmarkt kijken”
Frankrijk wil krimpflatie aanpakken
Sleutel mee aan de workforce managementtool van BookU
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy