Magazine in aantocht

2 min.

SuperMAG

Voor de coverstory van het SuperMAG van december trokken we naar Nicholas Vergeylen, hij vertelt hoe het ‘Me and my team’ traject verandering in zijn winkel bracht. We mochten ook een dag mee op pad met adviseur voedselveiligheid Ann Wayenberg. Tim en Steven van Spar Schriek waren onze gastheren. Expert Nancy Verbrugghe deelt haar beste social media tips voor speciaalzaken.

In een interview met twee topondernemers - op uitnodiging van koelexpert Carrier - leren we dat ondernemen in de retail enkel kan met de juiste partner. We brachten een bezoek aan de Alvo Tessenderlo. De winkel onderging in tien dagen een metamorfose en wist zijn energiekosten met 60% te drukken. 

In het centrale dossier ‘Duurzaamheid’ onderzoeken we welke duurzame initiatieven hun weg al naar de retail vonden. Onder andere Alpro, Coca-Cola en Alken-Maes doen hun verhaal.  

Groentevakman Bert neemt ons mee naar de wereld van witloof. Maak kennis met de prijswinnende kazen van Jan Desmet die als een echte Flandrien kazen maakt. De roosjes van Tête de Moine zijn een lust voor oog en smaakpapil. De broers Elsen van Elsen Kaasambacht weten er alles van.

Onze collega Bart Persoons vertelt ten slotte hoe kunst zijn leven beheerst 'na de uren'. 

Ontdek het allemaal in het SuperMAG van december! 

Gerelateerde artikels

Carrefour Market Ekeren springt mee op de kar van e-commerce
De juiste reflex

Lekker van bij ons

De juiste reflex

2 min.
Op de koffie bij Tony's

Actueel

Nieuwe regering zal geen vleestaks invoeren
Van Eccelpoel opnieuw aan het verbouwen
Drie podcasts over lokale voeding
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy