Lekker en gezond richting feesten

4 min.

SuperMAG
Productnieuws

GILI lanceerde haar GILI Gember Elixir nog maar een kleine twee jaar geleden, maar voegde intussen al een soda, een zero-waste thee en enkele unieke smaken toe aan haar gamma. Dit najaar bracht het ook twee cadeauboxen voor gezondheidsfreaks en lekkerbekken op de markt.

GILI produceert en verdeelt sinds 2021 duurzame, natuurlijke en alcoholvrije gemberdrankjes. Kort na de lancering volgde een gembersoda en een gember-citroenthee gemaakt van de pulp die overblijft uit het productieproces. Deze zomer kwamen er ook twee unieke smaken bij: een gemberdrank met kurkuma en eentje met wasabi.

Vooral de kurkumaversie wordt heel goed onthaald, weten Gaëlle Croonenberghs  en Enzo Mazza, de drijvende krachten achter het merk. “De smaak van onze GILI Kurkuma is heel mooi gebalanceerd. De sinaasappel en vlierbloesem geven een fruitige toets. Hij is minder pittig dan de meeste gemberconcentraten op de markt. We gebruiken ook echt geconcentreerde kurkuma. Dat is iets totaal anders dan gewoon wat kurkumapoeder toevoegen. En daar krijgen we heel leuke reacties op.” 

GILI is trouwens de enige met een dergelijk uitgebreid assortiment van gemberdrankjes. Zeker de wasabiversie deed nog niemand hen na. “Uiteraard bieden kurkuma en wasabi ook heel wat gezondheidsvoordelen die – met de winter in het vooruitzicht – wel in de smaak zullen vallen.” 

GILI is een perfect alcoholvrije aperitief en combineert in zijn theeversie heerlijk met de koekjes van Jules Destrooper.

GILI is een perfect alcoholvrije aperitief en combineert in zijn theeversie heerlijk met de koekjes van Jules Destrooper.

Geschenkbox

Dit najaar, en met de feesten in het vooruitzicht, creëerde GILI ook twee geschenkboxen. “Onze Discovery Box bevat de drie elixirs in flesjes van 200 ml. De ideale box waarmee je onze smaken kan ontdekken.  In samenwerking met Jules Destrooper is er ook de GILI & Jules Apéro-time Box. Een alcoholvrije op-en-top Belgische box met een GILI Gember Elixir van 500 ml, een doosje Jules Destrooper Amandelbroodjes en drie receptenkaarten. 

Vanwaar de samenwerking met de koekjesfabrikant? Gaëlle deed ooit een stage bij Jules Destrooper en hield dat contact altijd warm. “We hebben veel gemeenschappelijke waarden, we kiezen allebei voor kwaliteitsvolle ingrediënten en produceren nog artisanaal en in België. Een mooie match die we combineren in een originele verwenbox. Je ontdekt dat GILI een perfect alcoholvrije aperitief is en in zijn theeversie heerlijk combineert met de koekjes van Jules Destrooper.” 

GILI-producten bevatten geen geraffineerde suikers. En daarmee maken ze echt een verschil op de markt van gemberdrankjes.

GILI-producten bevatten geen geraffineerde suikers. En daarmee maken ze echt een verschil op de markt van gemberdrankjes.

Suikervrij

GILI-producten bevatten geen geraffineerde suikers. En daarmee maken ze echt een verschil op de markt van gemberdrankjes. “Ons suikergehalte is drie keer lager dan dat van andere merken. Dat we enkel met verse producten werken, is iets waarmee we ons onderscheiden. Veel dranken worden gemaakt op basis van concentraten en dat verschil proef, ruik en zie je."

"Wij vertrekken altijd van het verse product. Net alsof je het zelf in je eigen keuken hebt gemaakt.”    

Origineel recept voor de feesten

Voeg 3 cl GILI Kurkuma Elixir toe aan een glaasje champagne. Voor een alcoholvrije versie: combineer met een 0% champagne zoals French Bloom. 

Gerelateerde artikels

Bijzonder varkensras met speciaal dieet
Vergeten en lekker zoet

Rammenas, pastinaak en zoete aardappel

Vergeten en lekker zoet

4 min.
Ondernemer Jan Tormans koopt Achelse Kluis

Actueel

De grote Lenteschoonmaak
Februari zonder supermarkt
Een boon voor de boon
cover-van-supermag-dec-2022-hr-zonder-paskruisen.jpg

Super
MAG 5

SuperMAG nr. 5
December 2022

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy