Jonge kaaswinkel Chee(r)se wil de beste zijn

3 min.

Trots op die van ons

De jonge Kaaswinkel Chee(r)se in Aalter heeft de Mooiste Kaastoog in de categorie speciaalzaken/marktkramers. De erkenning is een onderdeel van de 'Beste Versspecialist 2021' en beloont versverantwoordelijken voor hun inspanningen om Kazen van bij ons in de kijker te zetten.

Altijd de beste zijn in wat ze doen. Dat drijft Kaaswinkel Chee(r)se. Van het ontvangst in de winkel, tot de bediening en het afronden van de bestelling. Het moet volledig in orde zijn. Ze zorgen er ook voor dat de kazen die ze aanbieden, altijd rijp zijn, door ze op hun eigen manier te laten rijpen. 

Dit jaar heeft de kaaswinkel haar assortiment uitgebreid met kaasaccessoires: van kaaskrullers tot kaasmessen, fonduesets en raclettepannetjes. De eigengemaakte confituur die ze al enkele maanden aanbieden in de winkel, verkoopt als zoete broodjes. Elk jaar opnieuw starten ze vanaf mei-juni met een tapasassortiment en dan hebben ze ook wonderkaas in hun assortiment.

Zaakvoerder Maarten Lanckzweirt: “Wij zijn nog maar een jonge kaaswinkel, 5 december vieren we onze vierde verjaardag. Deze erkenning opent misschien nieuwe deuren en zorgt hopelijk voor extra werk. Ik hoop op deze manier ook de mensen weer meer naar de speciaalzaken krijgen in plaats van de grote supermarkten."

"Vanaf dag 1 hebben we zoveel mogelijk Belgische en liefst lokale kazen in de kijker gezet. Ik heb ervoor gekozen om geen Nederlandse kazen in ons assortiment te stoppen. Wij hebben in België echte topkazen, zowel type Goudse kazen als andere soorten, die met de beste buitenlandse kazen kunnen concurreren. Ik vind dat wij Belgen wat trotser mogen zijn op alle lekkere kazen die ons kleine landje te bieden heeft!”

Beste Versspecialist 2021

Een uitnodigende versrayon is het beste lokmiddel voor een zelfstandige onderneming, want consumenten associëren kwalitatieve versproducten met een kwaliteitsvolle zaak. Met een aantrekkelijke versrayon krik je dus meteen het imago op van je hele winkel. En door producten van bij ons in de kijker te zetten, speel je bovendien in op de groeiende vraag van consumenten naar lokale producten.

Met de wedstrijd ‘Mooiste Kaastoog’ wil VLAM versverantwoordelijken en hun team hiervoor motiveren en hen belonen voor hun dagelijkse inspanningen om Kazen van bij ons in de kijker te zetten.

In de categorie buurtsupers hadden dit jaar B2 Supermarkt Broekmans uit Heusden-Zolder en Alvo Tessenderlo de Mooiste Kaastoog (zie hieronder). 

Meer weten? Check www.besteversspecialist.be

B2 Supermarkt Broekmans: klein paradijs voor de kaasliefhebber
Verse kazen zijn dé specialiteit van Alvo Tessenderlo

Gerelateerde artikels

Gebeten door appel- en perenteelt
En de boer ... hij ploegde niet meer voort
Vier Vlaamse traditionele streekproducten erkend

Actueel

Zeg niet zo maar tomaat tegen een Stoffels tomaat
En daar komt de ecoscore!
Buurtwinkels bezorgd over prijsstijgingen
cover-supermag-okt-2021-hr.jpg

Super
MAG 4

SuperMAG nr. 4
Oktober 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy