In enkele kliks de perfecte bijverdiener

3 min.

Personeel
SuperMAG

NOWJOBS is een digitaal uitzendplatform, gespecialiseerd in studenten en flexijobbers. De handige app matcht  je supermarkt in enkele kliks met de bijverdieners én zorgt voor alle administratie.

NOWJOBS bestaat nu vijf jaar en heeft op die tijd een database van bijna 350.000 bijverdieners opgebouwd. Het koppelt die via een handige app aan 14.000 werkgevers in de horeca- , event- en retailsector die vaak snel tijdelijke personeelstekorten moeten opvangen.

Hoe werkt de app? “Het bedrijf lanceert de vacature en die wordt meteen uitgestuurd naar onze bijverdieners”, vertelt Eline David, general manager bij NOWJOBS. “Daarbij houden we rekening met wie in de buurt positieve reviews kreeg, al gewerkt heeft, beschikbaar is … De bijverdiener ziet in de app meteen hoeveel hij kan verdienen. De sollicitatie komt binnen bij de werkgever en die weet ook meteen wat de totale kost voor hem zal zijn. Is er een match? Dan wordt met één klik alle administratie in orde gemaakt en kan de bijverdiener aan de slag.” 

De werkgever ziet wie in de buurt positieve reviews kreeg, al gewerkt heeft, beschikbaar is … De bijverdiener ziet in de app meteen hoeveel hij kan verdienen.

De werkgever ziet wie in de buurt positieve reviews kreeg, al gewerkt heeft, beschikbaar is … De bijverdiener ziet in de app meteen hoeveel hij kan verdienen.

Werkgevers krijgen via de app gemiddeld 13 sollicitaties per vacature binnen en het systeem is heel flexibel. “Tot wel 30 minuten voor de shift kan je nog een vacature plaatsen en de geschikte persoon vinden. Zo bouw je dus snel, gemakkelijk en digitaal een flexibel team op. Jij plaatst enkel de vacature online en kiest een bijverdiener. Wij regelen de rest.”

Werk je al met bijverdieners? Ook dan komt NOWJOBS van pas, weet Eline. “Je kan je bestaand team van studenten en flexijobbers eenvoudig inschrijven en beheren via de app.” 

Werkgevers krijgen via de app gemiddeld 13 sollicitaties per vacature binnen en het systeem is heel flexibel.

Werkgevers krijgen via de app gemiddeld 13 sollicitaties per vacature binnen en het systeem is heel flexibel.

Onder andere Tomorrowland, Live Nation en Q-Beach House zijn enkele ronkende namen in het klantenbestand van het Gentse bedrijf. En de app — die volledig ontwikkeld is in België —groeit hard. “Elke maand krijgen we 500 nieuwe aanmeldingen van werkgevers. 40% daarvan komt binnen via mond-tot-mondreclame. Meer dan 3.000 retailers gebruiken de app al. En steeds meer supermarkten werken al van bij de opening met ons samen."

Via het webportaal kunnen ze gebruik maken van de NOW Planning-tool om alle shifts en medewerkers op één plek te bundelen. "Dankzij de koppeling met de app krijgen alle bijverdieners die ingepland worden, automatisch een contract. Werk je met een eigen planningstool? Ook geen probleem. NOWJOBS heeft momenteel al een automatische koppeling met Book’U en de koppeling met andere tools volgt.” 

Elke maand krijgen we 500 nieuwe aanmeldingen van werkgevers. 40% daarvan komt binnen via mond-tot-mondreclame. Meer dan 3.000 retailers gebruiken de app al.

Elke maand krijgen we 500 nieuwe aanmeldingen van werkgevers. 40% daarvan komt binnen via mond-tot-mondreclame. Meer dan 3.000 retailers gebruiken de app al.

Eline besluit met een laatste, belangrijk pluspunt. “Via een sociaal secretariaat worden je studenten maandelijks uitbetaald, via de traditionele interimkantoren wekelijks. NOWJOBS betaalt dagelijks. Vanaf het moment dat we de tiktijden doorkrijgen, staat het geld op de rekening van je bijverdiener. Zeker voor studenten is dit een enorme meerwaarde. We zien bij onze klanten dan ook opmerkelijk minder no-shows en meer loyaliteit van hun studenten.” 

Zo werkt de NOWJOBS-app

 1. Download de NOWJOBS-app.
 2. Registreer je zaak gratis.
 3. Plaats een vacature en ontvang meteen sollicitaties.
 4. Kies een bijverdiener aan de hand van zijn of haar ervaring, statuut en beoordelingen van vorige werkgevers. Je ziet onmiddellijk wat de totale kost is. Heb je nog vragen? Contacteer bijverdieners via de chat of plan een sollicitatiegesprek in.
 5. Verstuur een contractvoorstel naar de kandidaat.
 6. Na de job geef jij de bijverdiener een review en je krijgt er zelf een terug.
 7. NOWJOBS betaalt de bijverdieners instant uit, de dag zelf dus nog!
Op zoek naar bijverdieners in je supermarkt?

Op zoek naar bijverdieners in je supermarkt?

Snel en digitaal studenten en flexi's vinden? Dat doe je via NOWJOBS, hét 100% digitale uitzendplatform. Jij plaatst de vacature, wij regelen het papierwerk. Zo bouw je in no time een flexibele poule van bijverdieners op.

Registreer je zaak nu gratis en ontvang € 50,- korting op je eerste contract. 

Registreer je nu gratis

Gerelateerde artikels

Franchise: Spar Colruyt Group
Onbeperkt bijverdienen als flexi-jobber?
Surf mee op de VLAM-campagnes

Actueel

Energiesteun voor bedrijven
Videovacature: Digital Lover
Jef Colruyt voorspelt bloed in retailsector
cover-supermag-juni-2022-hr-zonder-paskruisen.jpg

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2022

Ledenvoordelen

 • HACCP & Voedselveiligheid
 • Voedingsspeciaalzaken
 • Personeels- en Managementopleidingen
 • Loon- en arbeidsvoorwaarden
 • Franchise
 • Info & advies
 • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy