Extra dik zomernummer

3 min.

SuperMAG

De zomereditie van ons magazine, SuperMAG, komt er heel binnenkort weer aan! Ontdek hieronder waar je je aan mag verwachten (of klik meteen door naar de online versie). 

https://issuu.com/buurtsuper.be/docs/buurtsuper-supermag-juni-2021-lr-pages_issuu?fr=sNzk4ZTM3OTc3NDc

Deze zomer kan je je verdiepen in ons Franchisedossier, mét tekst en uitleg van de zes grootste franchisegevers. Lees zeker ook het leerrijke verhaal van een straffe (en zeer ervaren) franchisenemer, Ive Bastijns.

Onze collega Veronique en adviseur voedselveiligheid ontving ons voor een - propere - kop koffie. Lees hoe zij onze leden behoedt voor allerhande ‘cowboy- en indianenverhalen’ die enkel maar nodeloze kosten en tijdverspilling opleveren.

We gingen in Brugge langs bij een topmanager die de directietafel inruilde voor een delicatessenzaak. Het traagste en lekkerste brood, we mochten er van proeven toen we Marc Van Eeckhout en Lutgart Lyen van Broodnodig interviewden over hun missie. Heel wat ondernemers zijn het afgelopen jaar tegen een muur gebotst. Anja Faes vertelt er heel open over en getuigt hoe PMO-coaches Marc en Ils haar uit het dal haalden. We ontmoetten twee voormalige tv-producers die – met heel wat bijzondere ervaring op zak – nu een buurtwinkel uitbaten in Onze-Lieve-Vrouwe Waver

Wat hebben we nog geleerd? Zeg nooit zomaar ‘kaas’ tegen Zwitserse alpenkaas!  

Drie buurtsuperuitbaters vertellen ons waarom ze zo fan zijn van het verse, artisanale en vooral heel lekkere kant-en-klaar assortiment ‘Dyne’ van Fermette Food Group. En de 100-jarige Smeva vertelt hoe ze geen koelmeubels verkoopt maar een mooie presentatie én optimale versbeleving. 

Weet jij waar de lekkerste bio-eitjes (en dito pannenkoeken) vandaan komen? Van EKE Eieren uit Herk-de-Stad, vermoeden wij. 

‘Onze aardbeien zijn lokaal geteeld, veel sappiger, voller van smaak én een zeer lange periode verkrijgbaar. Waarom zou je er dan niet voor kiezen?’, vroeg aardbeiteler Jan Jansen ons. Na een bezoek aan zijn serres weten wij alleszins waarom we er wél voor zouden kiezen! 

De zomereditie van ons SuperMAG, heel binnenkort in je brievenbus en nu al online te raadplegen via onderstaande link!

Gerelateerde artikels

Passionele pageturner
Vaste medewerkers in verlof?
Minder stress, meer weerbaarheid

Actueel

Regels rond coronapremies zijn vastgesteld
Einde 2021 eerste zelfstandige Jumbo franchisewinkel
111 miljoen euro voor lastenverlaging lage lonen en werkgeversbijdragen
SuperMAG juni 2021

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy