Een sportieve zomer met Stoffels Tomaten

2 min.

Productnieuws
SuperMAG

2024 wordt dé sportzomer van de eeuw. Verwacht je aan pleinen vol joelende supporters, een BBQ met vrienden en samen in de zetel – en op het randje van je stoel – onze wielrenners en olympische helden aanmoedigen. Wie meer dan klaar is voor zo’n sportieve topzomer? Stoffels Tomaten! 

Met tomaten van topkwaliteit en toffe zomerconcepten wacht Stoffels Tomaten ongeduldig op het startschot van de zomer. Helemaal klaar om alle supporters te ondersteunen met gezond eten. En ze leren ons genieten van de tomaat in al zijn lekkere, sappige en voedzame facetten. 

Toma’box in sportoutfit

De Toma’box – een home dispenser gevuld met een kilo knapperige snacktomaten – is ondertussen stevig ingeburgerd in veel Vlaamse huishoudens. Speciaal voor deze sportzomer werd de verpakking omgetoverd tot een Sport-box met kleurrijke sporticonen.

“Hiermee trek je in het winkelrek de aandacht van jong en oud en stimuleer je gezond snacken bij de consument”, vertelt CEO Paul Stoffels. “Een item dat niet kan ontbreken in je winkel, en ook op sportclubs en kantoren gaat hij deze zomer voor olympisch goud!” Voor de vulling van de Sport-box is er heel wat keuze: van rode of gekleurde tomaten tot santa type tomaten of cherrytomaten. Zoet, knapperig en lekker lang houdbaar. 

Not just a pretty face

De Sport-box is gemaakt uit duurzaam karton en voorzien van een klein venster voor het beste zicht op de tomaten. Moeilijk om aan te weerstaan als je er voorbijloopt. Na gebruik recycleer je de Sport-box integraal bij het oud papier. Of nog beter: hergebruik de leuke doos vol grappige voetbaliconen voor legoblokken of ander klein speelgoed. 

Warmlopen voor de Toma’muse

Een unieke aardbeivormige tomaat met een diepe paarsrode kleur? Je weet dat we het over de Toma’muse hebben. Vrij nieuw op de markt, maar een absoluut succes bij tomatenkenners. Door de kruidige smaak en het vaste vruchtvlees is de tomaat ideaal voor warme gerechten.

Zei iemand daar BBQ? De marinade en het recept voor Toma’muse op de grill worden standaard meegeleverd in een mooi kartonnen kuipje. Voor de echte grillmasters is er ook een aluminium schaal die zo op de BBQ kan. 

Toma’dor, Belgisch honingzoet

Deze koning van de smaak blijft een topper in het Stoffels-assortiment. Sprankelend zoet, met een lekkere crunch en een mooie trospresentatie. De Toma’dor is verkrijgbaar in verschillende maten. “Deze zomer zetten we de kistjes van 1,5 kilogram graag in de kijker,” vervolgt Paul Stoffels.

“Die presenteren prachtig in de winkel en de consument is er door de lange houdbaarheid een week of twee zoet mee.” Een must-have voor deze feestelijke sportzomer. En voor wie de Toma’dor-tomaten liever los en kroonloos heeft, is er de draagbare kubus van 300 gram. Evenveel kwaliteit, maar handiger voor onderweg, tijdens een pauze of als snack bij het aanmoedigen van onze nationale sporthelden! 

Troeven voor de winkelier

 • Tomaten bomvol smaak mét lange houdbaarheid 
 • Eyecatchers in je winkel 
 • Duurzaam én Belgisch 
 • Eens geproefd, voor altijd verkocht 

 TIP: Stoffels Tomaten ondersteunt retailers graag rond smaakmakende tastings, knappe displays, … Neem contact op met het salesteam via sales@stoffels-tomaten.be of bel +32 (0)3 664 83 23. 

Gerelateerde artikels

Mooie combinatie van digitalisering én beleving
Cruciale rol voor franchisers in thuislevering
Buurtsuper: met de b van beleving

Actueel

Mooie combinatie van digitalisering én beleving
AllesMAG, niets moet!

Vakantiepocket bij het SuperMAG

AllesMAG, niets moet!

2 min.
Commerciële groepen moeten ten laatste 1/4/25 contracten aanpassen
schermafbeelding-2024-06-18-om-07-45-36.png

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2024

Ledenvoordelen

 • HACCP & Voedselveiligheid
 • Voedingsspeciaalzaken
 • Personeels- en Managementopleidingen
 • Loon- en arbeidsvoorwaarden
 • Franchise
 • Info & advies
 • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy