Testo: digitale kwaliteitsopvolging nu voor iedereen inzetbaar

1 min.

Partnership
SuperMAG

Voedselveiligheid

Het belang van voedselveiligheid kan moeilijk overschat worden. Verschillende supermarktketens spenderen heel wat tijd en moeite aan het bouwen en verbeteren van hun voedselveiligheidscultuur. Logisch ook, gezien de impact op het consumentenvertrouwen en het behouden van de trouwe klanten. Helaas is de manier waarop tot op vandaag de procedures rond voedselveiligheid gedocumenteerd en geanalyseerd worden meestal erg verouderd, en vaak nog op papier.

Digitalisatie

Testo lanceert met Saveris Food Solutions een digitaal platform voor kwaliteitsbeheer in supermarkten. Zo werkt de medewerker in de winkel met een intuïtieve app en heeft de manager toegang tot handige analyse tools in de cloud-software. Deze totaaloplossing laat toe om de winkelmedewerker te begeleiden en te ondersteunen in het uitvoeren van zijn dagelijkse kwaliteitstaken en maakt het mogelijk om continu verbeteringen te identificeren.

Eén centraal kwaliteitssysteem

Dankzij de combinatie van een app op een tablet, die de medewerker volledig begeleidt in zijn taken, en de wifi-dataloggers is er de mogelijkheid om continu de temperatuur in koelingen of diepvriezers op te volgen. Bovendien kan de medewerker onmiddellijk geïnformeerd worden via de tablet over actieve alarmen. Elk alarm komt op de tablet terecht en laat toe om een corrigerende actie te ondernemen en deze dan ook rechtstreeks te documenteren. De gebruiker kan onmiddellijk met een bluetooth geconnecteerde thermometer een extra controle uitvoeren. 

Enorme tijdswinst

Dankzij de digitale documentatie valt het manueel documenteren, klasseren en rapporteren volledig weg. De winkelmanager krijgt een live overzicht van de reeds uitgevoerde en de nog uit te voeren taken en de bijhorende resultaten. Door het koppelen van streefdoelen op bepaalde punten, kan er met een duidelijke focus aan de verbetering van de voedselveiligheidscultuur gewerkt worden. 

Conclusie

Testo Saveris Food Solutions is dé oplossing voor het beheren en controleren van de voedselveiligheid in uw winkel(s), en dit op een efficiënte en aangename manier voor zowel de winkelmedewerker als de manager. De specialisten van Testo staan steeds klaar om u te ondersteunen bij deze digitalisering.

Gerelateerde artikels

Tête de Moine AOP

800 jaar oude knowhow en cultuur

Tête de Moine AOP

5 min.
Roosjes van de Rosomat
Een succesvolle webshop uitbouwen? Zo doe je dat!

Actueel

Afschaffing van forfaitaire belastingregelingen inzake btw en inkomstenbelastingen
Reprobel aangifte

Q&A

Reprobel aangifte

3 min.
Delicatessen van Héritier
cover-van-supermag-december2020-hr.jpg

Super
MAG 5

SuperMAG nr. 5
December 2020

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy