De hobby van Arthur de Greef

1 min.

SuperMAG

Het was eigenlijk de schoonbroer van Arthur die hem ertoe gebracht heeft om te gaan golfen. “Ik sprak er al een hele tijd over. En toen de kans zich voordeed, heeft Danny ons stiekem ingeschreven”, vertelt hij.

“We hebben lessen gevolgd en een theoretische en praktische proef afgelegd, waarna ik als ‘rabbit’ aan de slag kon. Je moet dan een score halen van 18 op 9 holes.” Momenteel volgt Arthur geen les meer, wegens tijdsgebrek. “Ik zie op de club zelfs de betere spelers nog les volgen om zich te verbeteren. Dat snap ik, je bent nooit te oud of te goed om te leren.”

Arthur en zijn echtgenote ‘teisteren’ – zoals hij het zelf zegt – het golfterrein meestal op maandag, want dan nemen ze hun vrije dag. “Verder proberen we af en toe aan een wedstrijd deel te nemen of af te spreken met vrienden. Wij spelen overwegend in Kampenhout. Maar als we op reis gaan, gaat het golfgerief ook altijd mee.”

“Golf is enorm ontspannend. Je moet je geest helemaal leeg maken om ervan te genieten en iets of wat deftig te spelen.”

Wat vindt hij zo leuk aan zijn sport? “Golf is enorm ontspannend. Je moet je geest helemaal leeg maken om ervan te genieten en iets of wat deftig te spelen.” Maar ook zijn gezondheid vaart er wel bij. “De golfclub in Kampenhout heeft 18 holes over ongeveer 12 km. Dan ben je snel een paar uur actief bezig.”

Wat wil hij nog bereiken? “De mooiste golfterreinen ter wereld bezoeken. Onze favoriete bestemming in het buitenland is alvast de Abama Golf Resort in Tenerife. Maar er zijn nog zoveel mooie golflocaties te ontdekken.”

Oproep

Oproep

Heb jij ook een muzikaal of creatief talent of ben je marathonloper, cliniclown, getalenteerd portretschilder, keramist of doedelzakspeler? Of ken je een collega die een plaats verdient in deze rubriek? Laat het ons weten via info@buurtsuper.be

Tip voor 'De hobby van ...'

Gerelateerde artikels

Slim belonen

Q&A

Slim belonen

3 min.
Tijdswinst dankzij Smart Till & Smart Safe
Bescherm je winst

Profit Protection Services

Bescherm je winst

4 min.

Actueel

‘Coronapremie’ per bedrijf of per sector onderhandeld?
Bezoek Wereld Expo Dubai & Dubai en Abu Dhabi
Compromis over loonakkoord
cover-supermag-april-2021.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy