Bezoek Lourdon en HACCP & Voedselveiligheid

3 min.

Speciaalzaak

Op maandag 27 maart organiseerden we opnieuw een thema-avond voor onze speciaalzaken. We namen een kijkje achter de schermen van Lourdon: kaas en delicatessen én onze adviseurs Voedselveiligheid Veronique en Ann vertelden alles over HACCP & Voedselveiligheid.

Lourdon: kaas en delicatessen

Lourdon is een kaasspeciaalzaak, gerund door Anja Faes en haar gepassioneerd team. Ze hebben aandacht voor aanverwante, liefst lokaal gemaakte producten. Eerlijk gemaakte kwaliteitsproducten zijn een must. Het assortiment kazen en delicatessen is kwaliteitsvol, gevarieerd en geïnspireerd op de wensen en verwachtingen van de klanten.

Lourdon werkt toekomstgericht aan haar groei, op professioneel en menselijk gebied. Ze investeren daarom in een goed georganiseerde onderneming en kiezen daarbij voor de meest doeltreffende technieken.  

Meer info via www.delicatesse-lourdon.be 

HACCP & voedselveiligheid

Regelmatig zijn er vanuit Europa nieuwe richtlijnen rond etikettering, allergenen, ingrediëntenvermelding … Buurtsuper.be leden hebben recht op een gratis jaarlijks bezoek van één van onze experten. Ze komen bij je langs, nemen de jongste wijzigingen door en nemen een pak werk uit jouw handen. Zij zorgen er ook voor dat jouw medewerkers helemaal mee zijn met de wetgeving en dat jouw winkel op die manier de eerstvolgende controle van het Federaal Voedselagentschap (FAVV) met glans doorstaat.

Als er toch problemen opduiken tijdens zo’n controle, dan bekijken onze experts samen met jou de situatie en nemen ze contact op met het FAVV om te bemiddelen.

Onze twee experts zitten aan de bron en behoeden jou voor allerhande ‘cowboy- en indianenverhalen’ die enkel maar nodeloze kosten en tijdverspilling opleveren. Bovendien nemen zij hun praktijkervaring vanuit de winkels mee naar de besprekingen in de werkgroepen van het FAVV en realiseren op die manier regelmatig versoepelingen voor kmo’s.

Over het project

Over het project

Met het project ‘De moed om ietsje duurder te zijn’ wil Buurtsuper.be zaakvoerders van voedingsspeciaalzaken verenigen en inspireren. 

Kies jij ook voor de meerwaardeklant die vooral kwalitatieve en lekkere producten weet te appreciëren? Zie jij het zitten om je ervaringen en kennis uit te wisselen met collega’s die dezelfde ambities koesteren? Dan is dit project iets voor jou! 

Meer weten? Check de link hieronder of neem contact op met Yentl Peelman via info@buurtsuper.be en hou onze communcatiekanalen in de gaten! 

Voor de voedingsspeciaalzaken

Gerelateerde artikels

Inspiratietrip Malta

Reis- en fotoverslag

Inspiratietrip Malta

3 min.
Netwerkavond speciaalzaken bij Alfa Fish
Inspiratiereis naar Malta met Gino Van Ossel

Actueel

Mooie combinatie van digitalisering én beleving
AllesMAG, niets moet!

Vakantiepocket bij het SuperMAG

AllesMAG, niets moet!

2 min.
Commerciële groepen moeten ten laatste 1/4/25 contracten aanpassen
schermafbeelding-2024-06-18-om-07-45-36.png

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy