Alvo Supermarkt Nagels kiest voor Belgisch geluid

2 min.

SuperMAG

Alvo Supermarkt Nagels in Kontich is al sinds de jaren ‘80 een begrip in de streek. Het familiebedrijf, nu gerund door Kurt Van Turnhout, doet er elke dag alles aan om hun motto waar te maken: kwaliteit door versheid, met oog voor de klant.

Eigenradio.be ontwikkelde voor Alvo Supermarkt Nagels een gepersonaliseerd radio-kanaal. Dat is een uniek ‘radiostation’ waarbij een actuele playlist op maat van je doelgroep  afgewisseld kan worden met eigen communicatie en promospots. Het werd al snel duidelijk dat Eigenradio.be de aankoopintenties en de algemene klantentevredenheid deed groeien.

De verstaanbaarheid van muziek en berichten in de winkel liet echter te wensen over. Soms viel het geluid zelfs helemaal uit. Tijdens recente verbouwingen werd er al een aantal luidsprekers bijgeplaatst. Maar de kant van de versterking werd nooit mee aangepast. Pro Gear uit Sint-Niklaas, een partner van Eigenradio.be, werd erbij gehaald om het probleem aan te pakken. 

Pro Gear installeerde er meteen een nieuwe 100 voltversterker van 2400 watt, een nieuwe 4 kanaalszoner en enkele extra luidsprekers van het Belgische merk Audac. Alles werd mooi ingebouwd in een rack van 19’’. Ook het kantoor, magazijn en de loskade werden voorzien van nieuwe Audac-luidsprekers zodat ook daar de boodschappen duidelijk hoorbaar zijn.

De zaakvoerder had nog één extra wens. Hij wou na de uren eens naar de nationale radio kunnen luisteren. Een Audac DAB+-radio voorziet het kantoor van Kurt nu met glashelder digitaal geluid. Missie geslaagd!

Meer weten?

Eigenradio.be 
Rechtsraat 126
9080 Lochristi
lieven@eigenradio.be
tel. 0475 389 724

Pro Gear         
Dendermondse Steenweg 80c
9100 Sint-Niklaas 
info@progear.be
tel. 03 344 22 21
www.progear.be

Gerelateerde artikels

Zeg niet zo maar tomaat tegen een Stoffels tomaat
Zes formules onder de loep
SuperMAG oktober

'Lekker Belgisch'

SuperMAG oktober

2 min.

Actueel

Zeg niet zo maar tomaat tegen een Stoffels tomaat
En daar komt de ecoscore!
Buurtwinkels bezorgd over prijsstijgingen
cover-supermag-okt-2021-hr.jpg

Super
MAG 4

SuperMAG nr. 4
Oktober 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy