Zo promoot je groente en fruit 'van bij ons'!

2 min.

SuperMAG
Trots op die van ons

Wie zich kandidaat had gesteld voor de Groente- en fruitambassadeur 2024 moest een leuke promotieactie uitwerken voor groente en fruit van bij ons. Kleurwedstrijden, oogverblindende presentaties, coole prijzen en Boer Bobby. De deelnemers zetten allemaal groente en fruit van bij ons op een leuke, originele of bijzondere manier in de kijker. We worden er aardblij van! Welke actie werk jij binnenkort uit?

Bij Carrefour Market Sint-Niklaas vroegen ze naar de favoriete groente of fruit van hun klanten. De winnaar met de leukste inzending kreeg een waardebon van maar liefst € 150 om de lekkerste groenten en fruit te kopen in hun winkel. Met de originele actie ‘Groeten uit ... België’ kapen ze de eerste prijs weg in de categorie Buurtsupers.

Wie zijn eigen gezonde recept indiende bij Spar Lichtaart zou het later zowaar kunnen terugvinden in z’n Smaakbar.

Bij B2 Supermarkt gaven ze hun groenten een smoel. Althans, dat vroegen ze via een tekenwedstrijd aan de kindjes. Ontmoet Tommy de Tomaat, Charlotte de Champignon, Anna de Asperge, Kobe de Komkommer en Willy het Witloof. 

De ideale Belgische aardbei moet volgens Van Eccelpoel ‘Blinken, Blozen en Body hebben’. Een kolfje naar de hand van Boer Bobby.

Niet één, niet twee, maar drie keer prijs. De klanten van ’t Hovenierke waren er niet ‘framboos’ om. Proficiat aan de kersverse winnaar in de categorie Speciaalzaken.

‘Wie weegt, die wint’, dachten ze bij Groente en fruit Vandeputte Desmet.

Met de actie ‘Kies je Quiche!’ maakte Hoevewinkel Lambrechts-Baart zijn klanten ovenwarm voor lokale producten. Ze boden drie quichepakketten aan, inclusief het deeg, met ingrediënten van maar liefst 17 hoeve- en streekproducenten. Om al je lokale vingers en duimen bij af te likken. En zo word je dus winnaar in de categorie Hoevewinkels.

Bij Fruithoeve ‘t Beurtegoed geven ze ‘beuze’. Je maakte er kans op een fietskoeltas vol met ‘coole goeds van bie oes’.

Dat kan tellen: vijfde verjaardag, drie dagen feest en eindeloos veel dagverse aardbeien. Proficiat Kwekerij Demedts - De Mey. (Zelf)pluk de dag!

Bij Carrefour Gavere lieten ze de zon in je hart en scheen ze voor iedereen. Waar het hart van vol is, loopt de groentemand van over.

Gerelateerde artikels

Mooie combinatie van digitalisering én beleving
Een sportieve zomer met Stoffels Tomaten
Cruciale rol voor franchisers in thuislevering

Actueel

Mooie combinatie van digitalisering én beleving
AllesMAG, niets moet!

Vakantiepocket bij het SuperMAG

AllesMAG, niets moet!

2 min.
Commerciële groepen moeten ten laatste 1/4/25 contracten aanpassen
schermafbeelding-2024-06-18-om-07-45-36.png

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy