Omzendbrief FAVV: Ingrediënten in ‘clean label’ context


Deze atypische voedselingrediënten worden toegevoegd aan levensmiddelen voor technologische doeleinden om additieven te vervangen en een bestanddeel van deze levensmiddelen te worden. Het gebruik van deze ingrediënten is gelinkt aan het toepassen van een ‘clean label’ benadering, waarbij men tracht de ingrediëntenlijst op het etiket te vereenvoudigen en te verkorten.

Dit moet gebeuren conform de geldende wetgeving.

Via deze link kan je de volledige omzendbrief lezen. 

Voor meer informatie kan je terecht bij veronique.bert@unizo.be

Gerelateerde artikels

Infosessie: harmonisering PC's en nieuwe franchisewet
Diversiteit in de rekken én in de kantine
Delhaize Belsele

Winkelopening

Delhaize Belsele

2 min.

Actueel

Infosessie: harmonisering PC's en nieuwe franchisewet
Diversiteit in de rekken én in de kantine
Delhaize Belsele

Winkelopening

Delhaize Belsele

2 min.
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy