Loleo Sangria


Productnieuws

In Spanje maakt sangria deel uit van het cultureel en culinair erfgoed. Zowat elk huishouden heeft een geheim recept dat van generatie op generatie wordt overgedragen. In de Spaanse horeca echter, wordt meestal een plakkerige, mierzoete variant met plat fruit geserveerd. Verontwaardigd door dit – letterlijk – slappe afkooksel van hun geliefde sangria, ontwikkelden de vrienden achter Lolea een eigen recept dat het drankje alle eer aan doet.

Wat begon als een passieproject, is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot een internationaal succes. Sinds 2013 heeft Lolea 4 miljoen flessen sangria in meer dan 50 landen verkocht. De Lolea sangria’s worden geheel op artisanale wijze gemaakt met een blend van de allerbeste Spaanse druiven, waaronder de Tempranillo en Macabeo. Hoe beter de wijn, hoe beter de sangria. Omdat steeds andere druiven floreren, is de Lolea druivenmix elk jaar net iets anders. Wat wel constant blijft, is de gebalanceerde combinatie van wijn, kruiden en verfrissende bubbels, gebotteld in een prachtige fles met karakteristieke polkadots. Omdat de Lolea wijncocktails ware smaakbommen zijn, volstaat een schijfje fruit om de smaken tot hun recht te laten komen.

Houdt jouw geliefde meer van witte of net van rode wijn? Beide types komen aan hun trekken in het Lolea gamma:

De N°1 is een kersenrood aperitief op basis van rode wijn van Tempranillo en Cabernet Sauvignon druiven met een hint van mediterrane citrus en kaneel en een frizzante touch. In combinatie met een schijfje citroen en appelsien en een blaadje munt, zijn de smaken op hun best. 

De N°2 is een goudkleurig aperitief op basis van witte wijn van Macabeo en Chardonnay druiven met mediterrane citrus en een vleug vanille en diezelfde sprankelende touch. Maak de N°2 compleet met een schijfje limoen, 2 schijfjes aardbei en een blaadje munt.

De perfecte Lolea serveren is kinderspel. Vul een groot rode wijn- of gin-tonicglas met ijsblokjes en vul aan met 190ml Lolea. Garneer met het juiste fruit en hou de Lolea fles in de buurt. Romantische vibes verzekerd dankzij de vrolijke polkadotprint!

Gerelateerde artikels

Alcoholvrij klinken op de zomer
Lactosevrij? Natuur-lijk!
Toma'dor, koning van de smaak

Actueel

Netwerkavond speciaalzaken bij Alfa Fish
Verkoop Parkwind duwt jaarwinst Colruyt boven miljard euro
Nieuwe Alvo ‘Waasmarkt’ zet in op lokaal en vers
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy