Langere verkooptermijn voor vleesbereidingen wordt mogelijk


Het KB H1 vermeldt dat gehakt (vleesbereidingen) tot 48h na productie mag worden verkocht. Door onze belangenverdediging hebben we bereikt dat die wetgeving zal worden aangepast. Door het uitvoeren van houdbaarheidstesten zal een langere verkoopstermijn mogelijk zijn.

De aangepaste wetgeving wordt in het najaar van 2017 verwacht.

Voor meer informatie en voor de toepassing van het bepalen van deze testen kan u terecht bij Veronique Bert (veronique.bert@unizo.be)

Gerelateerde artikels

Iconische en ongeëvenaarde trappistenbieren
Week van Hoogstraten

4 tem 12 mei 2024

Week van Hoogstraten

3 min.
1 op 7 Nederlanders rijdt tenminste half uur om voor goedkopere boodschappen

Actueel

Iconische en ongeëvenaarde trappistenbieren
Week van Hoogstraten

4 tem 12 mei 2024

Week van Hoogstraten

3 min.
1 op 7 Nederlanders rijdt tenminste half uur om voor goedkopere boodschappen
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy