Heropening Hypermarkt Carrefour Tienen


Winkelopeningen

Carrefour is de enige retailer die het hypermarktformaat in het hele land heeft ontwikkeld, met 40 Hypermarkten Carrefour. De klanten kunnen er elke dag 130.000 referenties vinden. 

Sinds enkele maanden steekt Carrefour België haar hypermarkten in een nieuw kleedje. Deze vernieuwingsgolf is voor de retailer een gelegenheid om projecten uit te werken en nieuwe concepten te lanceren. 

De Hypermarkt Carrefour van Tienen kreeg een volledig nieuwe look. Er werd een reuze versmarkt gecreëerd met een 360° overzicht. Hierbij werd sterk ingezet op concepten zoals een comsumptiezone en een uitgebreid broodatelier met toog. Er is telkens een keuze aan kant-en-klare en ter plaatse bereide gerechten (vers gebakken brood, ontbijtkoeken, vers gebakken pizza, verse soep, pasta, salades, sushi,  gebakjes …) en natuurlijk het ter plekke geperste fruitsap. Deze producten kunnen ter plaatse geconsumeerd worden in een restauratiezone of meegenomen worden. De brood-en pizzabereidingen zijn zichtbaar vanuit de winkel. 

Een ander speerpunt is de uitbreiding van de versafdeling en de verkoop van beenhouwerij- en traiteurproducten aan een bedieningstoog. Er wordt heel veel aandacht geschonken aan het merk Carrefour Bio, dat ook uitgebreid werd. 

De versmarkt biedt een aanbod aan verse groenten en fruit en een vernieuwde zone met lokale producten. Verder werd over de hele winkel meer ingezet op duidelijkheid en easy shopping.

Gerelateerde artikels

Carrefour Express Erpe-Mere

2 min.

Carrefour Express Erpe-Mere

Franchisepartner Frederik Van Landeghem
Carrefour market Gooreind
Carrefour Market Maasmechelen

Actueel

Zeg niet zo maar tomaat tegen een Stoffels tomaat
En daar komt de ecoscore!
Buurtwinkels bezorgd over prijsstijgingen
cover-supermag-okt-2021-hr.jpg

Super
MAG 4

SuperMAG nr. 4
Oktober 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy