Of je nu een cadeautje onder de kerstboom wil leggen, of de gastheer/-vrouw van de avond wil bedanken, een fles Hendrick’s Gin is een schitterend geschenk om lange winteravonden nog gezelliger te maken. En om het nieuwe jaar op gepaste wijze te vieren dost de fles van Hendrick’s Bowtie zich piekfijn uit met een mooi, groen strikje als ode aan de komkommer.
Hendrick’s Gin wordt gedistilleerd en gebotteld in Schotland. De drank bevat een mix van rozen, komkommer en 11 van de beste planten uit de vier hoeken van de wereld (zelfs wanneer iedereen weet dat de aarde rond is en dus geen vier hoeken heeft).
Inspiratie nodig?
HENDRICK’S ORCHARD COLLINS
· 50 ml Hendrick's Gin
· 25 ml citroensap
· 25 ml cider
· Vul bij met gemberbier
· 3 appelschijfjes
· Roosje van komkommer
Mix alle ingredinten in een rond glas gevuld met ijs. Roer lichtjes en serveer. Versier met een roosje van komkommer en 3 appelschijfjes.
HENDRICK'S HOT SPICED APPLE (voor 4)
· 150 ml Hendrick’s Gin
· 750 ml kruidig appelsap
· 2 kruidnagels
· 2 gemalen kardemoms
· 2 steranijsjes
· Jeneverbessen
· Sinaasappelschil
Laat het appelsap samen met de kruiden zachtjes trekken. Serveer met Hendrick’s Gin in een mok of tasje thee en versier met 3 appelschijfjes en een snuifje nootmuskaat.
HENDRICK'S FRENCH 75
· 30 ml Hendrick’s Gin
· 10 ml suikersiroop
· 10 ml citroensap
· Werk af met champagne
Meng de gin, de suiker en het citroensap in een shaker. Voeg ijs toe, schud goed en giet de cocktail in een champagneglas. Werk af met de bubbels.