“Een sterke organisatie zoals Buurtsuper.be is noodzakelijk”


Verhalen

Carla had vroeger een delicatessenzaak, maar droomde er van om ooit met haar echtgenoot samen te werken. Omdat de delicatessenzaak te klein was voor hun beiden, gingen ze op zoek naar een nieuwe uitdaging. “In 2012 namen we een bestaande supermarkt in Halle over en vormden die om tot een Spar. Drie jaar later werd de winkel vernieuwd en stevig uitgebreid tot een oppervlakte van 1099 m²”, vertelt Wim.

In 2016 opende het ondernemende koppel een tweede Spar in Sint- Genesius-Rode. Dit was de tweede Spar in België van de nieuwe generatie Spar-buurtsupermarkten. Hun succesformule? Alles doen met passie en elkaar perfect aanvullen.

De uitdagingen die Wim en Carla op hun pad tegenkomen zijn heel divers, maar ook zeer boeiend en uitdagend. Ze zijn er van overtuigd dat een sterke organisatie zoals Buurtsuper.be noodzakelijk is. “Buurtsuper.be helpt ons om een aantal zaken het hoofd te bieden, zoals de strikte verplichtingen rond voedselveiligheid, bijvoorbeeld. Het is ook heel belangrijk dat wij, de uitbaters, vertegenwoordigd worden door Buurtsuper.be op de diverse beleidsniveaus. Daarom hebben wij ons geëngageerd als lid van Buurtsuper.be

Gerelateerde artikels

Van Kosovo tot Hasselt

De wereld in je buurtwinkel

Van Kosovo tot Hasselt

6 min.
Kraakvers en klaar voor de toekomst
Versmarkt goes digital

Actueel

Voortaan slechts één test
Traditionele streekproducten
Op de fiets voor buurtsupers en speciaalzaken
cover-supermag-okt-2021-hr.jpg

Super
MAG 4

SuperMAG nr. 4
Oktober 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy