“De buurtsuper als warme bakker”


Onomkeerbaar is deze tendens niet. Het kan enkel worden afgeremd met vers, kwaliteitsvol brood. Fabrikanten van bake-off producten en ovens werpen hun licht op de innovaties binnen de bakkerij-afdeling. In ons mei-nummer van Buurtsuper.be zijn aan het woord: La Lorraine, Croustico, Gourmand, Verbeek en Diversi Foods.

Zo vroegen we aan Croustico: 'Hoe ziet de ideale bakkerij-afdeling van een supermarkt eruit?'

De buurtsupermarkt kan steeds meer de rol van de lokale bakker overnemen. Hier ligt de grote opportuniteit: hij kan zich onderscheiden met een kwalitatief en lokaal aanbod, hij kan zijn passie tonen voor het afbakken en afwerken van producten (meermaals per dag) en hij kan een inspirerende en kwalitatieve presentatie aanbieden. De afdeling moet passie en meer ‘warme bakker’ uitstralen. Onze boodschap is: laat de bake-off activiteit zien, inspireer de klanten met nieuwe producten en food pairing.”

Meer trends en innovaties lees je in het mei-nummer van Buurtsuper.be, binnenkort te lezen!

Gerelateerde artikels

Iconische en ongeëvenaarde trappistenbieren
Week van Hoogstraten

4 tem 12 mei 2024

Week van Hoogstraten

3 min.
1 op 7 Nederlanders rijdt tenminste half uur om voor goedkopere boodschappen

Actueel

Iconische en ongeëvenaarde trappistenbieren
Week van Hoogstraten

4 tem 12 mei 2024

Week van Hoogstraten

3 min.
1 op 7 Nederlanders rijdt tenminste half uur om voor goedkopere boodschappen
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy