Daarom ben ik lid

2 min.

Speciaalzaak
SuperMAG

Naast hun vestigingen in Herenthout en Putte, openden Bjorn Van den Bulck en Saren Vermeeren begin dit jaar een foodshop in Zandhoven. Daar kan je zeven dagen op zeven terecht van vijf uur ’s morgens tot middernacht voor gezonde, verse producten. In 2021 werd hun speciaalzaak Vita Veggie – ondertussen omgedoopt tot Oochst – nog bekroond tot Groentevakman. Bjorn en Saren werden daarna meteen lid van Buurtsuper.be.

Als kersvers lid besloot Saren om mee te gaan op een van onze inspiratietrips. En dat viel bijzonder goed mee, want intussen heeft ze al aan heel wat andere trips en reizen deelgenomen. “We blijven ook goed up-to-date dankzij de wekelijkse nieuwsbrief, de website en SuperMAG”, vertelt ze.

Saren is ook een enthousiaste deelnemer van onze thema-avonden voor speciaalzaken. Buurtsuper.be organiseert jaarlijks vier van die avonden, telkens met een inspirerend winkel-bezoek en een bijeenkomst met  ervaringsuitwisselingen onder leiding van een expert. “Deze avonden vormen voor ons de ideale gelegenheid om onze pijnpunten bloot te leggen en hierover met collega’s te praten. Zo krijgen we andere inzichten”, vertelt Saren.

Tijdens de thema-avonden kunnen pijnpunten besproken worden met collega’s. Zo krijgen we andere inzichten.

“Het doet ook deugd om bezorgdheden op zakelijk vlak te delen met gelijkgestemden. Tijdens deze avonden komen er ook thema’s aan bod die ons nieuwe perspectieven bieden. En natuurlijk hét belangrijkste: het leuke gezelschap in combinatie met lekker eten en drinken in een gezellig kader!”

Zou ze het Buurtsuper.be-lidmaatschap aanraden aan andere speciaalzaken? “Zeker en vast! We hebben zelf veel vooruitgang met onze zaak geboekt dankzij die gesprekken en brainstormmomenten met collega’s.”

Maak gebruik van je ledenvoordelen!

Ben je ook lid van Buurtsuper.be? Boek dan zeker je gratis praktijkgerichte PMO-personeelsopleiding bij jou op de werkvloer. Of laat onze experts langskomen voor een persoonlijke begeleiding en complete update op het vlak van HACCP & Voedselveiligheid.

Zo verdien jij je lidgeld meteen terug. 

Wist je trouwens dat je als Buurtsuper.be-lid automatisch ook lid bent van UNIZO? Zo  kun je dus ook meteen een beroep doen op alle voordelen van het UNIZO-lidmaatschap.

Meer over ons lidmaatschap

Gerelateerde artikels

Inspiratiereis naar Malta met Gino Van Ossel
30 jaar innovatie in retailpresentatie
Lactosevrij? Natuur-lijk!

Actueel

Netwerkavond speciaalzaken bij Alfa Fish
Verkoop Parkwind duwt jaarwinst Colruyt boven miljard euro
Nieuwe Alvo ‘Waasmarkt’ zet in op lokaal en vers
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy