Buurtsuper.be kiest voor partnership met HR-dienstengroep ADMB


Luc Ardies, directeur van Buurtsuper.be: “Onze leden hebben een sterke nood aan gemotiveerde medewerkers en zitten met veel praktische vragen rond hun personeelsbeleid. Ik ben verheugd dat wij de kwalitatieve ondersteuning van onze leden dankzij ons partnership met ADMB nog verder kunnen uitbreiden. Hiervoor kunnen we vanaf nu een beroep doen op hun grote expertise over de specifieke HR-topics in onze sector.”

“Iedere ondernemer die actief is in de voedingshandel wordt geconfronteerd met zeer complexe regelgeving op het vlak van tewerkstelling”, zegt Philip Van Eeckhoute, gedelegeerd bestuurder ADMB. “De nood aan het snel en flexibel kunnen inzetten van personeel in combinatie met de veelheid aan te respecteren regels, maakt betrouwbaar HR-advies en deskundige begeleiding ook in deze sector noodzakelijk. Samen met Buurtsuper wil ADMB de vele bedrijfsleiders en hun team alle ondersteuning bieden op het vlak van personeelsadministratie en -beleid.”

Beide partners stellen een breed palet aan initiatieven in het vooruitzicht om de sector te sensibiliseren, te informeren en te adviseren over alle aspecten die te maken hebben met het tewerkstellen van medewerkers. Buurtsuper.be biedt daarnaast via PMO een waaier aan praktijkgerichte personeelsopleidingen aan met interessante subsidiemogelijkheden.

Gerelateerde artikels

Digitalisering & impact op de winkelmedewerker (5)
Ontslagbrief moet dag eerder op de post
Kempense nuchterheid en en Nederlandse precisie

Actueel

Digitalisering & impact op de winkelmedewerker (5)
Ontslagbrief moet dag eerder op de post
Kempense nuchterheid en en Nederlandse precisie
cover-supermag-juni-2022-hr-zonder-paskruisen.jpg

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2022

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy