Antwerpse Delhaizeklanten en medewerkers brouwen eigen bier


15 medewerkers en 20 klanten van Delhaize kregen vandaag de unieke kans om de eerste hand te leggen aan het nieuwe brouwsel. Het nieuwe bier zal vanaf juni te koop zijn in ongeveer 40 Delhaizewinkels regio Antwerpen.

Unieke samenwerking tussen klanten en medewerkers

Begin maart konden Delhaizeklanten in Antwerpen deelnemen aan de wedstrijd om brouwer voor één dag te worden. Uit meer dan 250 kandidaten  werden 20 klanten geselecteerd om, samen met 15 winkelmedewerkers van Delhaize, een dag in de brouwerij mee te draaien. De uiteindelijke winnaars werden dinsdagochtend om negen uur verwacht op de brouwerij van de Antwerpse Brouw Compagnie. Hier kregen de bierliefhebbers een theoretische opleiding bierbrouwen, die daarna in de praktijk werd omgezet.

Goed doel 2018 : het Berrefonds

Delhaize is meer dan een retailer. Met dit soort van projecten wil Delhaize ook een rol spelen in het ondersteunen van projecten die mensen hulp en ondersteuning bieden in moeilijke tijden Berrefonds is zo een project. Hun missie: steun bieden aan ouders die een kindje hebben verloren. Zij bieden ondermeer een herinneringsdoos, koesterkoffer, praatgoepen en goede nazorg om de ouders zo goed als mogelijk te ondersteunen tijdens die moeilijke periode. Sinds kort werkt het Berrefonds ook aan een aanbod voor ouders die heel plots hun kind moeten afgeven dat al wat ouder is. Dit alles doen ze door verschillende projecten uit te werken waarin het koesteren van een kindje centraal staat

Voor en door Antwerpenaren

Vanaf juni 2018 zal het nieuwe bier, gebrouwen ten voordele van het Berrefonds, verkocht worden in een 40-tal Delhaizefilialen in de regio van Antwerpen. Het bier zal te verkrijgen zijn in clips van 4x33cl en zal te koop staan voor € 5,99 per clip. Per clip zal er € 1 integraal naar het Berrefonds gaan. De ambitie is om op het einde van de rit minimum 20.000 euro te verzamelen.

Gerelateerde artikels

Heb jij je attenties en promopakket goed ontvangen?
Lokale telers in pop-upexpo van fotograaf Jimmy Kets
Beschuldigde, sta op!

Column Luc Ardies

Beschuldigde, sta op!

2 min.

Actueel

Heb jij je attenties en promopakket goed ontvangen?
Lokale telers in pop-upexpo van fotograaf Jimmy Kets
Beschuldigde, sta op!

Column Luc Ardies

Beschuldigde, sta op!

2 min.
cover-supermag-juni-2023-hr.jpg

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2023

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy