Week van het Witloof

3 min.

Trots op die van ons
Productnieuws

Tijdens de week van 1 tot 7 februari is het zover: dan vieren we de Week van het Witloof. Tijdens die periode zet VLAM deze zalige groente in de verf.

En terecht: witloof vindt zijn oorsprong in België en is nog steeds een paradepaardje van onze groenteteelt. Het maakt deel uit van ons culinair erfgoed en wordt ook wel eens het witte goud genoemd. 

Het probleem: onze inspiratie gaat vaak niet verder dan de witloofrolletjes met kaas en ham. Maar er zijn wel 1001 mogelijkheden met witloof. Om dat te bewijzen, creëerde VLAM zeven verrassende witloofgerechten. Pizza met witloof, witloofkroketjes, zelfs een pad thai met witloof: iedereen zal smullen van de originele recepten. 

Met een radiospot, een ad op tv achter de pauzeknop en advertenties op sociale media zal niemand om de Week van het Witloof heen kunnen! 

Zet jij in die week deze heerlijke groente ook in de kijker? 

Zo profiteer jij mee!

Zo profiteer jij mee!

VLAM doet heel wat promotiecampagnes voor groenten en fruit van bij ons, zoals nu voor de witloof. En da's goed nieuws voor jouw zaak, want ook jij kan mee profiteren van deze aandacht voor je zaak!

Hoe? Enkele tips! 

1. Inspireer jouw klanten met leuke recepten. Die kan je vinden via Lekker van bij ons of download het receptenboekje hieronder. 

2. Download hier ook de affiches (met rechtstreekse link naar lekkere recepten!) en hang ze op in jouw winkel. 

3. Liever het materiaal opgestuurd per post? Neem een kijkje op de webwinkel van VLAM of stuur een mail naar b2b@vlam.be

4. Deel de video van wiltloofteler Bert Emmerecht, ook hieronder te vinden. 

Mail b2b@vlam.be

Gerelateerde artikels

Gekozen Product/Huismerk van het Jaar 2022
Nieuw: Bananenbrood

Crelem Bakeries

Nieuw: Bananenbrood

2 min.
De perfecte fondue en raclette

Actueel

Nieuwe Carrefour Express in Evere en Sint-Pieters-Woluwe
Chaudfontaine helpt Chaudfontaine
Buurtsuper.be over de verkoop van Superpost (Alvo) aan Jumbo
cover.jpg

Super
MAG 5

SuperMAG nr. 5
December 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy