Smeuïge kalfsfricassee: een klassieker onder de stoofpotjes met kalfsvlees van bij ons, gehaktballetjes en groentjes. Alledaags, op grootmoeders wijze of met een feestelijke saus? Iedereen aan tafel smult van dit heerlijk stoofgerecht. Van 4 tot en met 10 november 2024 zet VLAM deze Belgische klassieker in de kijker tijdens de Week van de Kalfsfricassee.
Bij het serveren van een heerlijke fricassee kan een mals stukje kalfsvlees niet ontbreken. Kies hierbij voor vlees van bij ons, dan trek je de lokale kaart: je klant is immers steeds vaker op zoek naar producten van Belgische oorsprong. De redenen? De smaak, kwaliteit, veiligheid, beperkte voedselkilometers én de ondersteuning aan de lokale economie.
Tijdens deze week wordt de consument volop geïnspireerd om aan de slag te gaan met kalfsvlees van bij ons.
TIP: organiseer tijdens de Week van de Kalfsfricassee een smakelijke actie in jouw winkel en laat het weten aan je klanten via social media! Voor receptideeën kan je terecht op lekkervanbijons.be
Affiche
Neemt jouw zaak ook deel aan de Week van de Kalfsfricassee van 4 tot en met 10 november? Laat dit dan weten via de affiche van VLAM die je kan downloaden via onderstaande link.
Succes!