Vita Veggie: begaan met gezondheid van klanten

3 min.

Trots op die van ons

Vita Veggie uit Herenthout is de Groentevakman van 2021 in de categorie speciaalzaken en marktkramers. Met de wedstrijd 'Groentevakman' wil Flandria, samen met Buurtsuper.be, Boerenbond en VLAM, versverantwoordelijken belonen voor hun dagelijkse inspanningen om groenten van bij ons in de kijker te zetten.

Speciaalzaak Vita Veggie streeft ernaar om hun klanten op een creatieve manier te laten kennismaken met de oneindige mogelijkheden van groenten en fruit. Het maken van verse salades en bereidingen helpen groenten en fruit mooi tot hun recht komen. Voor wie zelf liever de handen uit de mouwen steekt, bieden zij een mooie assortiment groenten en fruit aan. Hiermee willen ze hun klanten aanzetten tot een gezonde levensstijl, waarvan groenten en fruit de basis vormen.

Zaakvoerder Bjorn Van den Bulck: “We bieden onze klanten dagelijks de beste en meest verse groenten aan, want kwaliteit loont altijd.”

Groentevakman

Een uitnodigende versrayon is het beste lokmiddel voor een zelfstandige onderneming, want consumenten associëren kwalitatieve versproducten met een kwaliteitsvolle zaak. Met een aantrekkelijke versrayon krik je dus meteen het imago op van je hele winkel. En door producten van bij ons in de kijker te zetten, speel je bovendien in op de groeiende vraag van consumenten naar lokale producten.

Met de 'Beste versspecialist' wil VLAM versverantwoordelijken en hun team hiervoor motiveren en hen belonen voor hun dagelijkse inspanningen om producten van bij ons in de kijker te zetten.

De wedstrijd Groentevakman, ondertussen al aan zijn zevende editie toe, is een onderdeel van de Beste Versspecialist 2021 en een initiatief van Flandria in samenwerking met Boerenbond, Buurtsuper.be en VLAM. 

In de categorie buurtsupers werd Van Eccelpoel uit Herentals 'Groentevakman 2021' (zie hieronder).

Meer weten? Check www.besteversspecialist.be

Van Eccelpoel: smakelijk eten en drinken

Gerelateerde artikels

Gebeten door appel- en perenteelt
En de boer ... hij ploegde niet meer voort
Vier Vlaamse traditionele streekproducten erkend

Actueel

Zeg niet zo maar tomaat tegen een Stoffels tomaat
En daar komt de ecoscore!
Pauwels Sauzen onder eigen merk
cover-supermag-okt-2021-hr.jpg

Super
MAG 4

SuperMAG nr. 4
Oktober 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy