Vita Veggie: begaan met gezondheid van klanten

3 min.

Trots op die van ons

Vita Veggie uit Herenthout is de Groentevakman van 2021 in de categorie speciaalzaken en marktkramers. Met de wedstrijd 'Groentevakman' wil Flandria, samen met Buurtsuper.be, Boerenbond en VLAM, versverantwoordelijken belonen voor hun dagelijkse inspanningen om groenten van bij ons in de kijker te zetten.

Speciaalzaak Vita Veggie streeft ernaar om hun klanten op een creatieve manier te laten kennismaken met de oneindige mogelijkheden van groenten en fruit. Het maken van verse salades en bereidingen helpen groenten en fruit mooi tot hun recht komen. Voor wie zelf liever de handen uit de mouwen steekt, bieden zij een mooie assortiment groenten en fruit aan. Hiermee willen ze hun klanten aanzetten tot een gezonde levensstijl, waarvan groenten en fruit de basis vormen.

Zaakvoerder Bjorn Van den Bulck: “We bieden onze klanten dagelijks de beste en meest verse groenten aan, want kwaliteit loont altijd.”

Groentevakman

Een uitnodigende versrayon is het beste lokmiddel voor een zelfstandige onderneming, want consumenten associëren kwalitatieve versproducten met een kwaliteitsvolle zaak. Met een aantrekkelijke versrayon krik je dus meteen het imago op van je hele winkel. En door producten van bij ons in de kijker te zetten, speel je bovendien in op de groeiende vraag van consumenten naar lokale producten.

Met de de 'Beste versspecialist' wil VLAM versverantwoordelijken en hun team hiervoor motiveren en hen belonen voor hun dagelijkse inspanningen om producten van bij ons in de kijker te zetten.

De wedstrijd  Groentevakman, ondertussen al aan zijn zevende editie toe, is een onderdeel van de Beste Versspecialist 2021 en een initiatief van Flandria in samenwerking met Boerenbond, Buurtsuper.be en VLAM. 

In de categorie buurtsupers werd Van Eccelpoel uit Herentals 'Groentevakman 2021' (zie hieronder).

Meer weten? Check www.besteversspecialist.be

Van Eccelpoel: smakelijk eten en drinken

Gerelateerde artikels

Van Eccelpoel: smakelijk eten en drinken
Jonge kaaswinkel Chee(r)se wil de beste zijn
Verse kazen zijn dé specialiteit van Alvo Tessenderlo

Actueel

Regels rond coronapremies zijn vastgesteld
Einde 2021 eerste zelfstandige Jumbo franchisewinkel
111 miljoen euro voor lastenverlaging lage lonen en werkgeversbijdragen
SuperMAG juni 2021

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy