Van Eccelpoel: smakelijk eten en drinken

3 min.

Trots op die van ons

Van Eccelpoel uit Herentals is de Groentevakman van 2021 in de categorie buurtsupers. Met de wedstrijd 'Groentevakman' wil Flandria, samen met Buurtsuper.be, Boerenbond en VLAM versverantwoordelijken belonen voor hun dagelijkse inspanningen om groenten van bij ons in de kijker te zetten.

Van Eccelpoel groeide uit van buurtwinkeltje tot een unieke versmarkt. De zoektocht naar de lekkerste, meest verse producten staan centraal en garandeert al generaties lang groenten en fruit van de allerbeste kwaliteit. Het Van Eccelpoel-team, dat je altijd met een glimlach begroet, heeft als doel om de klant de beste verse producten te laten eten. De versmarkt draagt ook lokaal hoog in het vaandel. Daarvoor werken ze bijvoorbeeld samen met een lokale aspergeboer die keer op keer topkwaliteit aanlevert.

Elies Cronin: "In onze versmarkt primeert kraakverse kwaliteit. Een voorliefde voor lokale seizoensgroenten werd van generatie op generatie doorgegeven. Nauw contact met plaatselijke boeren en kwekers garandeert versheid en kwaliteit."

"We zijn trots op ons kleurrijke groentemarktje waar Belgische groente- en fruitsoorten de show stelen. Het team zet elke dag in op vakkennis, klantvriendelijkheid en een inspirerende presentatie. Deze titel is dan ook de kroon op het harde werk!"

Groentevakman

Een uitnodigende versrayon is het beste lokmiddel voor een zelfstandige onderneming, want consumenten associëren kwalitatieve versproducten met een kwaliteitsvolle zaak. Met een aantrekkelijke versrayon krik je dus meteen het imago op van je hele winkel. En door producten van bij ons in de kijker te zetten, speel je bovendien in op de groeiende vraag van consumenten naar lokale producten.

Met de 'Beste versspecialist' wil VLAM versverantwoordelijken en hun team hiervoor motiveren en hen belonen voor hun dagelijkse inspanningen om producten van bij ons in de kijker te zetten.

De wedstrijd Groentevakman, ondertussen al aan zijn zevende editie toe, is een onderdeel van de Beste Versspecialist 2021 en een initiatief van Flandria in samenwerking met Boerenbond, Buurtsuper.be en VLAM. 

In de categorie speciaalzaken werd Vita Veggie in Herenthout 'Groentevakman 2021' (zie hieronder). 

Meer weten? Check www.besteversspecialist.be

Vita Veggie: begaan met gezondheid van klanten

Gerelateerde artikels

Gebeten door appel- en perenteelt
En de boer ... hij ploegde niet meer voort
Vier Vlaamse traditionele streekproducten erkend

Actueel

Zeg niet zo maar tomaat tegen een Stoffels tomaat
En daar komt de ecoscore!
Buurtwinkels bezorgd over prijsstijgingen
cover-supermag-okt-2021-hr.jpg

Super
MAG 4

SuperMAG nr. 4
Oktober 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy