Vier innovaties voor dit najaar

3 min.

Productnieuws
Trends & innovaties

Vanuit het Food Experience Center in Gent brengen we jullie de ‘Croustico Baking Stories' met vier innovaties voor het najaar van 2020 die meer variantie in jullie assortiment brengen en inspelen op internationale trends. 

Crustico stelt dit najaar enkele nieuwe producten voor in vier categorieën: Sweets, Bio, Bread en Savoury snacks. Wat dacht je van een fully baked appeltaartje, de bio croissant en bio chocoladekoek, het druppelvormig broodje met walnoten en vijgen of de gesloten gevulde hamburger en hotdog? Ontdek ze in dit filmpje! 

Gerelateerde artikels

JOZO, met een snufje Mondriaan

Erfgoedcampagne met limited edition verpakking en zoutblik

JOZO, met een snufje Mondriaan

2 min.
Oddlygood® lanceert glutenvrije Dreamy Desserts
Plantaardige lasagne

Come a casa

Plantaardige lasagne

2 min.

Actueel

Worden jullie Buurtsuper van het jaar 2024?
Vlaams voedingsgedrag ontrafeld
Optreden tegen buurtbewoners die zich systematisch parkeren op jouw parking?
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy