Vier innovaties voor dit najaar

3 min.

Productnieuws
Verhalen
Trends & innovaties

Vanuit het Food Experience Center in Gent brengen we jullie de ‘Croustico Baking Stories' met vier innovaties voor het najaar van 2020 die meer variantie in jullie assortiment brengen en inspelen op internationale trends. 

Crustico stelt dit najaar enkele nieuwe producten voor in vier categorieën: Sweets, Bio, Bread en Savoury snacks. Wat dacht je van een fully baked appeltaartje, de bio croissant en bio chocoladekoek, het druppelvormig broodje met walnoten en vijgen of de gesloten gevulde hamburger en hotdog? Ontdek ze in dit filmpje! 

Gerelateerde artikels

Kerstboodschap van solidariteit
"Nieuwe en gemotiveerde sfeer in de winkel”
Supermarkten en voedingswinkels vrezen feestrush

Actueel

100% gerecycleerd in 2030?
Kerstboodschap van solidariteit
Verplichting bewakingsfirma geschrapt
cover-supermag-oktober2020-hr.png

Super
MAG 4

SuperMAG nr. 4
Oktober 2020

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy